Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Media Markt-ban lehet kapni...

Media Markt-ban lehet kapni arcszoláriumot?

Figyelt kérdés

pl árkádban?!

és ez is olyan káros mint a sima szolárium?

2010. szept. 17. 14:32
 1/10 anonim ***** válasza:
igen lehet kapni, teljesen ugyanolyan csövek vannak benne, mint a simában, tehát a hatás ugyanaz. De sztem hasznavehetetlen, mert ha barna akarsz lenni, akkor gondolom az egész testeden, nem csak az arcodon, és elég hülyén néz ki az ember csak mellig barnán
2010. szept. 17. 14:42
 2/10 A kérdező kommentje:
igazából pattanások ellen szeretnék venni, mert a szolitól nagyon jól elmúlik és szép lesz a bőröm, tehát arra gondoltam veszek és akkor néha használom, hogy azért mégse legyen akkora színbeli eltérés a testemen..
2010. szept. 17. 14:48
 3/10 anonim ***** válasza:
szia! énis pattik miatt akarok venni, most meg jön a tél, pont nem fog érdekelni, hogy az arcom és a karom sötétebb. majd megírod hogy milyet és menyiért vettél? inkább eltérés, mintt ragya. és ha szoliba megyek, az arcom mindig világosabb marad..
2010. szept. 17. 14:56
 4/10 A kérdező kommentje:

persze majd megírom, ha veszek... lehet h. még ma veszek, de attól is függ mennyibe kerül...

Elsőnek: nem tudod véletlen mennyibe fáj?

2010. szept. 17. 15:03
 5/10 anonim ***** válasza:
nem én vok az utolsó de 15ezerért van neten Philips.beütöd a gogliba nézd meg
2010. szept. 17. 15:08
 6/10 A kérdező kommentje:
ja azt láttam, csak azt meg kell rendelni meg nincs raktáron... vagy másik lehetőség kiszállítják, ami 1-2-3 nap. szval akkor már inkább elmegyek media marktba, csak azt nem tudom ott mennyiért adják...
2010. szept. 17. 15:17
 7/10 A kérdező kommentje:

na végül vettem a media markt-ban 9990Ft ért...

Még nem tudom mennyire használ, de nem bántam meg... tetszik.

2010. szept. 20. 18:32
 8/10 anonim ***** válasza:

Szia! Milyen típust vettél? Tapasztalatok? Én is szeretném magam meglepni karácsonyra egy arcszoláriummal.

Köszönöm!

2010. dec. 7. 18:03
 9/10 A kérdező kommentje:

Philips-et vettem, Media M-ban csak 1 fajta van, és azóta használom mikor kedvem tartja D:

ha a barnulás miatt kell, arra is jó pár nap alatt már lesz színed tőle, emellett kellemes nyugtató érzést ad használat közben .. plusz nekem eltüntette a a pattanásokat...

Úgyhogy én meg vagyok elégedve vele. (Y)

2010. dec. 9. 18:58
 10/10 anonim ***** válasza:
Köszi! Egy kis színt szeretnék az arcomra és a nyakamra. Nyár végén szültem, így egész nyáron nem napozhattam, és iszonyú sápadt vagyok. Mivel szoptatok, a rendes szoli szóba sem jöhet. Nem barna akarok lenni, csak egy egészségesebb arcszínre vágyom. Köszi a választ!
2010. dec. 9. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!