Ki hogy döntött új frizurában ha több is megtetszett?
Első körben azt talalom ki, hogy milyen hosszt szeretnék. Mi az ami praktikus és illik a karakteredhez. Pl fontos, hogy össze tudd fogni, tudsz-e időt szánni a rövid haj beállításához, ha hosszabbat szeretnél akkor tudsz-e időt, pénzt és energiát fektetni annak az apolasaba. Ha frufrut szeretnél idegesitene-e vagy gondot okozna-e a rendszeres igazítása.
Ami a színt illeti 2 felé szedném a kérdést.
Ha extrémben gondolkodsz pl kék, zöld az csúnyán kopik, rendszeresen kell színezni.
Ha rózsaszínt, az csak szinte fehér hajon működik. Ha szokitik az roncsolja a hajat.
És a színes hajak is úgy szépek, ha fényes, egészséges a haj. Szerintem nagyon csúnya a felmosórongy kinézetű haj.
Ha a természetes vonalon maradnál, akkor a színtípust érdemes figyelembe venni. Ehhez jó a Colorwise.me oldal. Nem szent Grál, de egész jó. Aztán neten sokan foglalkoznak a szintipusokkal és leirjak, hogy x-hez mi az ami jó.
Pl ha te teliesebb vagy, akkor a vörösök felejtosek(legalábbis a meleg arnyalatuak).
Ami a karakter részt illeti: van akinek jól áll az extrém, más meg klasszikusabb.
Pl. Nekem is volt oldalt és tarkonal felnyirt hajam, de borzasztó volt, mert én klasszikus típus vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!