Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ki hogy döntött új frizurában...

Ki hogy döntött új frizurában ha több is megtetszett?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk több stílus is tetszik meg több szín de nem tudsz dönteni, mi segített végül? Gondolok itt ha tetszik pixie, wolfcut vagy hosszú egyenes haj, szőke illetve vörös.

2022. máj. 6. 23:52
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Megkérdezem a fodrászom, hogy szerinte mi áll hozzám a legközelebb. Meg persze mivel mennyit és hogyan kell foglalkozni.
2022. máj. 7. 06:48
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Első körben azt talalom ki, hogy milyen hosszt szeretnék. Mi az ami praktikus és illik a karakteredhez. Pl fontos, hogy össze tudd fogni, tudsz-e időt szánni a rövid haj beállításához, ha hosszabbat szeretnél akkor tudsz-e időt, pénzt és energiát fektetni annak az apolasaba. Ha frufrut szeretnél idegesitene-e vagy gondot okozna-e a rendszeres igazítása.

Ami a színt illeti 2 felé szedném a kérdést.

Ha extrémben gondolkodsz pl kék, zöld az csúnyán kopik, rendszeresen kell színezni.

Ha rózsaszínt, az csak szinte fehér hajon működik. Ha szokitik az roncsolja a hajat.

És a színes hajak is úgy szépek, ha fényes, egészséges a haj. Szerintem nagyon csúnya a felmosórongy kinézetű haj.

Ha a természetes vonalon maradnál, akkor a színtípust érdemes figyelembe venni. Ehhez jó a Colorwise.me oldal. Nem szent Grál, de egész jó. Aztán neten sokan foglalkoznak a szintipusokkal és leirjak, hogy x-hez mi az ami jó.

Pl ha te teliesebb vagy, akkor a vörösök felejtosek(legalábbis a meleg arnyalatuak).

Ami a karakter részt illeti: van akinek jól áll az extrém, más meg klasszikusabb.

Pl. Nekem is volt oldalt és tarkonal felnyirt hajam, de borzasztó volt, mert én klasszikus típus vagyok.

2022. máj. 7. 08:43
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Gondold át, hogy melyik illene jobban hozzád (pl. fejforma, bőröd színe stb.) és a stílusodhoz. Ha így se tudod eldönteni, akkor előbb inkább legyen a hosszabb haj és ha nem tetszik, akkor később le tudod jobban vágatni. Színnél is érdemes figyelembe venni, hogy a vöröset nem olyan könnyű kiszedni, inkább legyen előbb szőke és ne fordítva.
2022. máj. 7. 11:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Leghosszabbtol a legrovidebbig sorban ki tudod próbálni
2022. máj. 10. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!