Hanyas fényvédőt használtok?
Figyelt kérdés
Szeretnék kipróbálni egy arckrémet, amibe 25-ös SPF van. Nyáron ez nem kevés?2022. máj. 6. 13:50
11/17 anonim válasza:
Nem használok fényvédőt, gáz dolognak tartom, szolizok 25 éve már és hidratálókrémeket használok. Tengerpart, tópart mellett naptejet használok.
12/17 anonim válasza:
Télen-nyáron 50 faktorosat, extrém magas hajlamom van pigmentfoltosodásra.:(
Egyébként télen minimum 30 faktoros, nyáron 50 faktoros kell az átlagnak.
"Nem használok fényvédőt, gáz dolognak tartom, szolizok 25 éve."
Gratulálok! Aztán ne csodálkozz ha bőrrákos leszel és 45 évesen olyan ráncos, mint a saját öreganyád. Azt meg inkább nem minősítem, hogy szerinted gáz fényvédőzni. Szerintem te vagy gáz.
13/17 anonim válasza:
#11 nem is tudtam hogy nem bőrrákosnak vagy rákvörösre perzseltnek lenni manapság már gáz.
14/17 anonim válasza:
Akkor is kell naptej,ha irodában dolgozok?
15/17 anonim válasza:
#14 a legtöbb ablak UV szűrős szóval leégni nem fogsz, de ha mondjuk reggel és este 20-20 perc séta, délben meg kiugrasz fél órára ebédelni és akár emellé még kémiai hámlasztasz is (ami fényérzékenyít) akkor már ajánlott.
16/17 A kérdező kommentje:
Végül vettem egy spf 50-eset :)
2022. máj. 15. 17:19
17/17 anonim válasza:
10-es arckrémben. De nem a szabadban dolgozom, a déli órákban max ebédelni megyek ki... nekem elég. Nyaraláshoz 30-50 és akkor sem fekszem ki pl. délben napozni. Gyerek koromban sokat vtam napon, sokszor leégtem. Mostmár vigyázok, mert van pár 100 anyajegyem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!