Mi a véleményetek a különböző baleás hajbalzsamokról, haj ápolási termékekről?
Figyelt kérdés
2022. máj. 4. 19:06
2/7 anonim válasza:
Valamelyik konkrét termékre vagy kiváncsi? Mert így elég nehéz bármit mondani, egy csomó van. Volt ami nagyon bejött, voltam ami semmit nem csinált, meg olyan is, ami kifejezetten rossz volt.
3/7 anonim válasza:
2-es, írsz olyan sampont, ami bejött?
4/7 anonim válasza:
Baleás hajápoló termék sok van, és az sem mindegy, milyen hajra használnád.
Én szeretem a Baleás termékeket, sőt az Alverdét is, ami szintén a DM márkája, csak épp natúr kozmetikai termékek.
5/7 anonim válasza:
Balea med-es samponról jó véleményeket hallottam. Sampont, balzsamot kb. 5 éve használtam tőlük, így nem tudom megmondani pontosan melyiket. Barna hajra való volt, lehet van még ilyen. Azok is szépen tették a dolgukat.
A proteines pakolást használom mostanában a Baleatól, nekem nagyon bejön. Csoda puha és jó illatú a hajam tőle :)
6/7 anonim válasza:
A Balea oil repair intensiv argán olajos hajbalzsam nagyon jó.Száraz igénybe vett hajra való.
Azt használom most nekem bejött.Szerintem egy próbát meg ér.
7/7 anonim válasza:
Nekem a hajravalo cuccok nem jottek be sajnos. Tusfurdobol viszont nagyon szeretem. :D de sampon es balzsam nekem egy jo ideje csak a pantene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!