Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi a véleményetek a különböző...

Mi a véleményetek a különböző baleás hajbalzsamokról, haj ápolási termékekről?

Figyelt kérdés

2022. máj. 4. 19:06
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem jött be.
2022. máj. 4. 19:52
 2/7 anonim ***** válasza:
Valamelyik konkrét termékre vagy kiváncsi? Mert így elég nehéz bármit mondani, egy csomó van. Volt ami nagyon bejött, voltam ami semmit nem csinált, meg olyan is, ami kifejezetten rossz volt.
2022. máj. 4. 23:04
 3/7 anonim ***** válasza:
2-es, írsz olyan sampont, ami bejött?
2022. máj. 5. 07:37
 4/7 anonim ***** válasza:

Baleás hajápoló termék sok van, és az sem mindegy, milyen hajra használnád.

Én szeretem a Baleás termékeket, sőt az Alverdét is, ami szintén a DM márkája, csak épp natúr kozmetikai termékek.

2022. máj. 5. 11:37
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Balea med-es samponról jó véleményeket hallottam. Sampont, balzsamot kb. 5 éve használtam tőlük, így nem tudom megmondani pontosan melyiket. Barna hajra való volt, lehet van még ilyen. Azok is szépen tették a dolgukat.

A proteines pakolást használom mostanában a Baleatól, nekem nagyon bejön. Csoda puha és jó illatú a hajam tőle :)

2022. máj. 5. 12:42
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

A Balea oil repair intensiv argán olajos hajbalzsam nagyon jó.Száraz igénybe vett hajra való.

Azt használom most nekem bejött.Szerintem egy próbát meg ér.

2022. máj. 6. 08:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem a hajravalo cuccok nem jottek be sajnos. Tusfurdobol viszont nagyon szeretem. :D de sampon es balzsam nekem egy jo ideje csak a pantene.
2022. máj. 6. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!