Meg tudom saját magamnak csinálni így a hajam? (kép lent)
Figyelt kérdés
Mondjuk nekem hosszú barna a hajam, az alja kicsit göndör, eddig mindig fru-fru-san hordtam de most nagyon megtetszett ez ami a képen van féle hajviselet, ezt ugye megcsinálhatom magamnak is ? :) egyébként hogy hívják ezt a hajviseletet és nektek tetszik, szerintetek előnyös, mire figyeljek amikor vágom a hajam ? :)
2010. szept. 16. 21:31
1/4 anonim válasza:
hát vágasd ilyen rövidre mint ennek van Meaghan Martinnak..és kivasalod a hajad..ennyi.:P még ilyet..hogy nem lehet ilyet tudni??
2/4 anonim válasza:
Ja, hogy magadnak akarod vágni? Hát szerintem ne, inkább bízd fodrászra minthogy elrontsd.
3/4 anonim válasza:
Én magamnak vágtam , ugyanígy teli fufrut csak alul hoszabbra hagytam , na midnegy a lényeg az ,hogy BORZALMAS lett:D:DD igaz én nyomi vagyok , és a kézügyességem is nulla, rajtudásom pálcikaemberig terjed, nem vagyok kreatív szóval igazság szerint nem lepődtem meg. De ha jó a kézügyességed( jól rajzolsz, festessz ,kézimunkákat csinálsz) akkor lehet megpróbálnám de nem ajánlom, nem véletlen külön szakma a fodrászat:) Puszi ,sok sikert
4/4 anonim válasza:
Ja még mindig én vagyok:ha papírvágó ollóval szeretnéd azzal végképp elrontod az nagyon csúnyán vág!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!