Milyen legyen szalagavatón a hajam? :/
Rövid asszimetrikus hidrogánszőke a hajam.
a rövid nálam azt jelenti hogy bal oldalt vállig és, jobb oldalt meg a fülem alá és van frufrum ami az orromig.
na nem tudom mi legyen vele, tegyek bele valami virágot és semmi extra.... nem tudom.
én begöndöríteném a hátsó hajrészeket,a rövidebb oldalt végig,és azon az oldalon ahol hosszabb a hajad ott fülig érő tincset leválasztanám,azt kiegyenesíteném.
Lehet bele hajdíszt tenni stb..nekem egyből ez jutott eszembe ha jól képzeltem el a hajad.
Esetleg a rövidebbik oldalon pár apró parkettafonást tetethetnél bele olyan 5-öt úgy, hogy a végük egy ágban végződik és a végét lehetne valamivel díszíteni. De lehet fodrászkellékesnél olyan hajba való díszt venni, amit fel lehet húzni a hajra. Olyan, mint a kis strasszkő.
Nagyon jól mutat a hajban :) Ezzel nagyon szépen lehet díszíteni és gyönyörűen csillog.
Nekem mondjuk félkontyom volt. Pár hajtincset szépen felcsatolt, majd ilyenekkel díszítette: [link]
Hasonlít a legfölsőre.
Szóval én ezeket a hajdíszeket tudom ajánlani, mert nagyon mutatósak :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!