Bajusz szőkítéssel kevésbé lesz látható?
Figyelt kérdés
Mostanában nagyon el kezdett zavarni, de félek, hogy ha gyantáznám,epilálnám akkor csak még erősebb lenne a szőrzet.2022. ápr. 23. 23:07
1/12 anonim válasza:
Bajusz gyantázása, epilálása... kérdező... NEM lány vagy nő vagy.. A férfiak a szakállt és bajuszt BOROTVÁVAL szedik le!
2/12 anonim válasza:
Ha így zavar, valószínűleg akkor is fog, ha kiszőkítenéd. Nem fog megerősödni, ha gyantázod, szóval ha nagyon zavar és nem kizáró ok az azzal járó fájdalom, akkor szerintem érdemes inkább ezt választani.
3/12 A kérdező kommentje:
1es. nő vagyok nyilván.
Eléggé érzékeny a bőröm. Nem tudom melyik irritálná jobban.
2022. ápr. 24. 00:17
4/12 anonim válasza:
Akkor is látható lesz ha ráesik a fény. Ismerek olyat akinek még rosszabb lett a szőkítéstől. A gyantázás a legjobb módszer, két mozdulat és sokáig tart.
5/12 anonim válasza:
Jól írják előttem, inkább szedd le, jobban jársz.
6/12 anonim válasza:
Nekem a gyantázástól pattanásos lett, le szoktam inkább borotválni. Csak ne felejtsd el a borotvahabot. Nem lesz attól erősebb, ha az lenne, akkor az évek során nekem már Poirot bajszom lenne😂
7/12 anonim válasza:
Egyes vagyok. És a nőknek mióta van bajszuk? Ezt mondd már meg kérdező... -.- A lepontozók meg mehetnek a tudják hova.
8/12 anonim válasza:
#7 nagyjából az evolúció kezdete óta. De akkor tájékoztatásul közlöm, mivel láthatóan rá vagy szorulva, hogy a nők testén is nő szőr mindenhol, ahol a férfiakén. Optimális esetben gyengébb, világosabb, rövidebb szálú a pasikénàl és a hossza is limitált, de ott van. Aki szerencsés, annak alig vagy egyáltalán nem látható pihe formájában, de nem mindenki járt ilyen jól a genetikàjával.
9/12 anonim válasza:
#10 ilyen stílust ne engedj itt meg magadnak, jelentve vagy. Annak pedig, hogy aszexuális vagy, semmi köze ahhoz, hogy a nőknek van-e bajsza vagy nincs. Ha nem értesz hozzá, ne írj hozzászólást.
10/12 anonim válasza:
Biosztanárnőmnek szőkítve volt, fényben mindig úgy nézett ki, mintha izzadtság csillogott volna a szája felett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!