Mennyit kell enni kb. az élesztőből hogy hasson?
Figyelt kérdés
2008. dec. 18. 09:14
11/16 anonim válasza:
Én azt hallottam egy kozmetikustól hogy egy babszemnyit kell enni naponta...
12/16 anonim válasza:
nekeem 2nap után hatott...én úgy szoktam hogy tejben oldom fel és adok hozzá cukrot és úgy sokkal jobb
13/16 anonim válasza:
Nekem is ez a problémám. Ma vetettem apukámmal élesztőt, és csak megettem az egyik sarkát(kb babszemnyi méretű), ha minden nap ennyit eszem az elég? És az számít hogy mikor eszem? Az elején valaki mondta hogy reggel kell evés előtt.
Amúgy nem nagyon ízlett magában, ha tejjel és cukorral eszem akkor is ugyanaz a hatása? És akkor mennyit kell?
bocsi a sok kérdésért és bocsi h nem válaszoltam neked :)
14/16 anonim válasza:
én úgy szoktam, hogy veszek egy 50g-os élesztőt, és ezt eszem 5 napig. Be van jelölgetve rajta a 10g, szóval csak ott elvágom, pici darabokra töröm, és ásványvízzel lenyelem. De ki fogom próbálni a tejben feloldást is.
15/16 anonim válasza:
Én kiskoromban élesztőt nassoltam magábaXD
16/16 anonim válasza:
1x1x1 cm-es méretűt kell reggel, este enni. Tejjel finom, de magába is ha utána tejet iszol rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!