Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Van itt olyan akinek az arc...

Van itt olyan akinek az arc ápoló krémek irritálják a szemét?

Figyelt kérdés
Konkrétan, mindegyik égeti a szemeim, még a parfüm stb. mentes is...pedig nagyon száraz bőröm van, de már nem tudom mit használjak rá..
2022. ápr. 22. 13:13
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne kend szemkörnyékre .
2022. ápr. 22. 13:19
 2/7 anonim ***** válasza:
66%
Nem kenem bele.
2022. ápr. 22. 13:21
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Arcápoló nem egy szó?
2022. ápr. 22. 14:05
 4/7 anonim ***** válasza:
44%
Velem is ez van, szerintem allergia lehet valamelyik összetevőre. Égeti a szemem, könnyezek tőle.
2022. ápr. 22. 14:25
 5/7 anonim ***** válasza:
45%
Nyilván ne kend a szemedbe egyijet se!!
2022. ápr. 22. 16:07
 6/7 anonim ***** válasza:
44%

Nem kell ahhoz a szembe kenni, hogy irritáljon. Én a szempillaspirált és a szemhéjfestéket nem bírom. Ég tőle a szemem, van, hogy könnyezik is. Ezért most már nem is használom.

Kérdező, én a helyedben a patikában, vagy a háziorvostól kérnék segítséget.

2022. ápr. 22. 19:05
 7/7 anonim ***** válasza:
77%

Általában rá is írják az arcápolókra, hogy szemkörnyéket kivéve.

A szemkörnyékre külön van szemkörnyék ápoló: hidratáló, ránctalanító, korrektor stb. Régebben még arclemosót is külön használtam, szemkörnyékre, de amióta micellás vizet használok, azt lehet a szemkörnyékre, arcra egyaránt. DE vannak hypoallergén krémek, illetve olyan készítmények, mint a DM saját márkás Alverde Natúr kozmetikai termékei.

2022. ápr. 24. 01:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!