Seborrheás korpánál normális ez a mennyiségű korpa?
"meg aki tud az ezek nélkül is tud segíteni"
Nem mindenkin lehet segíteni. Illetve nem mindenkin ugyan olyan módszerrel érdemes próbálkozni.
Életkorodbol lehetne sejteni a lehetőségeid és önállóságod mértékét. De gondolom eltartott vagy még.
A párna pedig lehetne -, de nem is a párna az igazi- oka a megoldási kísérletek kudarcának. Szerintem kognitív képességeid, és általános tájékozottságod messze elmarad egy átlag huszonéves magyar emberétől. Ez nem sértés, hanem vélemény ;-)
Alapvetően 3 (egyenként is potens) ötletem lett volna.
Írom azt, amit szerintem képes és hajlandó vagy véghezvinni:
Nizoral sampon. Hetente 3 alkalommal.
Parnahuzatot hetente cserelj, ahogy törölközöt is. Vegyel uj fesüt, vagy a meglevöt alaposan mosd/takaritsd ki, fujd be fertötlenitövel. Nem is gondolnank, de sok "kosz" kerül vissza a hajra a fesü altal. Balzsam, hajspay, olaj - maradvanyok.
Samponban sajnos nem tudok segiteni, mindenkinek mas valik be. Gyogyszertarban kerj segitseget melyik a neked valo. Szaraz korpad van ? Viszonylag nagy darabokban hullik, vagy zsiros korpad- ami apro, zsiros, es a köröm ala tapad?
Nem mindegy mi a problema, de ha megvan, tudod melyik tipusu sampon a neked valo.
Mikor megmostad, hajszaritoval alaposan szaritsd meg, legfökeppen a hajtöveknel. Amikor azt erzed szaraz mindenhol, na onnantol meg 5 percig szaritsd. Vizes hajjal ne feküdj le!!
Es ne vakad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!