Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon kellemes virágillatú...

Nagyon kellemes virágillatú testápoló?

Figyelt kérdés

Olyanra gondolok, ami nem édes, vanílias tónusú, es nincs az a tipikus krém illata, mint pl. Nivea vagy Dove testápolóknak, hanem olyan friss parfümös tónusú virágillat.

Még néhány éve egy hotelben volt ilyesmi, tudjátok amit a szobán adnak olyan picike üvegben a tusolóval együtt, de sajnos nem jegyeztem meg a márkáját....ha valaki tudna ilyesmit ajánlani, nagyon megköszönném!!

2022. ápr. 8. 21:03
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

The BodyShop-nak vannak nagyon finom illatú nem tipikus test ápoló illatú test ápolói ! Én nagyon szeretem őket, van egy teas illatú irtó finom illata van, szerintem Turi van virágos/gyümölcsös illat is !

Vagy vannak ilyen parfüm test ápolók is azok is magyon jók !

Több parfüm markanak is !

2022. ápr. 8. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!