Ebből a hajból lehet világos, már már majdnem szőkét csinálni, károsodás nélkül?
Hát nagyon necces. Manapság azért sokminden megoldható, de a vörös nagyon makacs szín, a szőke meg hogy szép is legyen nagyon kényes.
Drága lesz maga a folyamat is és az otthoni ápolás is. Ha nem tudod raszanni az összeget, akkor először egy világosabb barnát válassz.
Mivel alapból karosodott a hajad ezért már most elkezdheted használni az olaplexet(esetleg k18-at is).
Olaplexbol a 0,3,8 mindenképpen. Balzsambol is jobb félét válassz(jó az olaplex is, de jó alternatíva a revox kondicionálója is).
Én nem merném meglépni. Nagyon kockázatos, a hajad állapota, és a végeredmény szempontjából.
Egyáltalán nagyon nagyon sok a hiba lehetőség
Akkor a sötétebbet válaszd.
Úgy viszont szerintem már megpróbálnám.
Annak külön örülök, hogy jó fodrászt találtál, és rászánod a pénzt, így valószínűleg jó lesz
Ha a végcél az amit linkeltel, akkor azt egy alkalommal amúgy sem tudja meg csinálni a fodrasz komoly károsodás nélkül hanem minimum kettő , szóval én amondó vagyok hogy az első alkalommal inkább legyen egy kicsit sötétebb mint a cél szin és akkor 1-1.5
Hónap múlva pedig már szerintem elérhető lesz a számodra alom szín, ami egyébként magyon szép!
Egyet meg megjegyeznék: (én feketébol lettem szökés barna - tehát tudom miről beszélek )
A fekete és a vörös is olyan hogy ha egyszer ilyen színekkel festetted a hajas akkor az eredeti hajszinedben is benne maradnak / tapadnak a vörös pigmentek ! Tehát innentől kezdve ha te az alom szinedet tartani szeretnéd akkor minden alkalommal fodrászhoz kell menj ugyanis a bolti hajfestek nem képes ezeket a pigmenteket kiütni , magyarul hiába fested be magadnak majd az alom szint otthon hamvas szőkevel, 80% hogy átfog ütni rajta egy rezes/vöröses hatás !
Én feketebol lettem hamvas szökés barna … a fodrászom elment szülni , és azt gondoltam veszek egy szép hamvas sötét szoket AUT itthon megcsinálom … hat olyan brutal vöröses/rezes lett hogy az nem igaz, írtam a fodraszomnak és mondta hogy ez sajnos ilyen , ne kenjek semmit rá menjek el fodrászhoz és ő tudja csak eltüntetni a rezes hatást !
Szóval azzal számolj hogy Ezt az árnyalatot ilyen vörös hajszin után csak fodrasz fogja tudni fenntartani !
Sok sikert !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!