Mi a pattanás és folt mentes bőr titka? Hogy lehetnek sokan porcelán bőrűek, akik egészségtelenül esznek, műdolgokat használnak stb?!
Mert nem csak a belső odafigyelés a fontos, hanem az is hogy külsőleg ápoljuk, ezenkívül a genetika is közbe szól.
Napi 2 arctisztítás, hidratáló krém, fényvédő. Pattanásos, pigmentfoltos bőrre hasznos a retinol, niacinamid, c vitamin, szalicilsav, azelainsav. Utána kell járni az okának, mi okozza a pattanást, lehet egy rossz fog, valamilyen gyulladás, hormonális probléma, étel intolerancia, nem megfelelő arcápolási rutin,vitaminhiány.
Genetika.
Nekem mindigis jó bőröm volt, max a ciklusom alatt bukkan fel egy-két ragya, de egyébként semmi extra.
Eszek mindent, és krémezem az arcomat, de nincs semmilyen rutinom, csak néha ha száraznak érzem bekenem, meg le szoktam mosni a sminket este. De kb ennyi.
Genetika.
Max egy picit lehet javítani a helyzeten - jó sok melóval
Engem is érdekelne! Én világéletemben pattanásos voltam (most vagyok 25),
de most elhatároztam, hogy kész, ez így már nem folytatódhat,
lehetetlen, hogy ezen ne lehessen változtatni,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!