Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Rozsaszin, pink hajfestéket,...

Rozsaszin, pink hajfestéket, szinezőt, habot keresek, vennék. Valaki? Olyan kéne aminek az ára is türhető.

Figyelt kérdés
Nézelődtem neten de drágább a szállitási kőltség mint a szinező.:-( Milyet ajánlotok?ára?tartossága?
2010. szept. 14. 11:36
 1/8 anonim ***** válasza:
92%
szerintem hülyeség venni ilyen szinezőket. Nálunk most a fodrászok nagyon ujszerű dologgal szineznek pinket! Felkeverik az egyszerű tinturát picsii vizzel és rákenik a hajadra. csak utánna nem kell kimosni, hanem megszárítani és gyönyörü pink szinü lesz a haj és 2 hét alatt ki is kopik ugy, h. egyáltalán nem fog látszni benne. nagyon jó. nekem a hajam aljában kellett 1 buliba rózsaszin csíkok de aztán néhányszor kimostan és visszanyerte az igazi szinét a hajam most a rózsaszin csikik a fejem tetején vannak. :D:D:D király.
2010. szept. 14. 12:15
 2/8 anonim ***** válasza:
első válaszoló, ezt kifejtenéd még egyszer? :D mi ennek a technikának a neve? :D
2010. szept. 14. 15:35
 3/8 anonim ***** válasza:
Jeans Color, Movie color...ezek pár hajmosással kijönnek, nekem egy flakon már több mint egy áve van meg, de még mindig van benne vagy 3 adag...és 2-3 hetente használom...egyszerű, csak nedves hajra kell kenni...ja, előtte viszont le kell szívatni a hajat szőkére.
2010. szept. 15. 11:59
 4/8 anonim ***** válasza:
ja, movie color 1250 Ft volt...
2010. szept. 15. 12:00
 5/8 A kérdező kommentje:
Szia.Ezt a movie colort hol tudom beszerezni?Válaszolj kérlek.
2010. szept. 15. 12:43
 6/8 anonim ***** válasza:

Kedves második válaszoló, ezt a módszert előszeretettel használják több nevesebb szalonban is. Mivel a tintura erőteljesebben befogja a hajat mint a festék, és nem károsítsa a hajszálakat, emellett nem marad nyoma ha el szeretné az ember tüntetni a fejéről.

Üdv: Kitty. 18

2010. szept. 15. 18:01
 7/8 A kérdező kommentje:
Kitty18!Én kis faluban lakom itt nincsenek fodrász-szalonok.ezt a tinkturát meglehet venni valahol?vagy milyen 2 szint kell keverni ahhoz hogy rozsaszint kapjak.Segitsen már valaki
2010. szept. 15. 18:09
 8/8 anonim ***** válasza:
movie color fodrászkellékesben van...de bemész, és mondod, h rózsaszín színezőt szeretnél, és rögtön mutat vagy hármat.
2010. szept. 15. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!