Zuhanyzásnál és hajmosásnál a rögzített zuhanyt vagy mozgatható (kézben tartós) zuhanyfejet szeretitek jobban, és miért?
Zuhanyzásnál a mozgathatót, hajmosásnál a rögzítettet.
Zuhanyzásnál mert jobban tudok vele tisztítani magamon mindent is (nem is értem, hogy a segget hogy lehet kimosni rögzítettel) (plusz másra is jó...) hajmosásnál pedig azért a rögzítettet, mert két kézzel jobban ki tudom öblíteni a hajamból a sampont és balzsamot.
Mozgatható. Azért, mert azzal normálisan meg tudom mosni mindenem.
Ha valahol csak rögzített van, pl uszodában, akkor inkább hazamegyek és otthon tisztálkodok.
(Zuhanyzásra és hajmosásra egyaránt vonatkozik a válaszom.)
Ezt nem teljesen értem. Vízzel öblítem le, nem a kezemmel.
(Értsd: bevizezem magam, lerakom a zuhanyfejet, szappanozok, majd fogom a zuhanyfejet és lemosom magam.)
Bocsi, úgy értem, hogy zuhanyzáskor (ha nem mosol hajat), akkor ugye nehéz úgy irányítani a vizet pl. a nyakra és a fül mögé, hogy ne legyen vizes a hajunk. Én ilyenkor a szabad kezemmel viszem ezekre a részekre a vizet, és a zuhanyrózsát lefelé irányítom. Kíváncsi vagyok, mások így csinálják-e vagy máshogy.
Igazából rögzítettnél is hasonlóan csinálom, ha nem mosok hajat, csak ott mindkét kezem szabad (tehát a két kezemmel viszem a nyakamra a vizet).
Hát én simán lezuhanyzom a nyakam, a hajam úgyis fel van kontyolva. Ha kicsit vizes lesz, akkor nincs semmi gond, majd megszárad. :D
(A fülem mögött akkor szoktam megmosni, amikor arcot is mosok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!