Hogyan kezdjek neki az eltüntetésüknek?
- Igyál sok vizet (kb 2 liter naponta, nem váltható ki teával, üdítővel vagy más folyadékkal)
- Cseréld le a párnahuzatod selyemre, vagy legalább cseréld 3 naponta!
- Menj ki napozni amikor teheted, nem muszáj sokat, nem is túl erős napfényben, ha már nagyon meleg van, akkor csak naptejjel
- Mosd meg langyos vízzel az arcod minden reggel és este, illetve akkor is, ha izzadt az arcod, meleged van
- Ha nedves az arcbőröd, soha ne dörzsöld törülközővel, hanem csak finoman tapogasd
- Ne használj alkoholos termékeket az arcodra
- Ne aludj sminkben (nem szemsminkre gondolok)
- Ne érje tusfürdő és sampon az arcodat!
- Egyél kevesebb olajos dolgot, ha egészségtelen ételeket fogyasztasz, szokj le róluk
- Ne szadizd a bőröd
Termékre nem írok semmit, én semmit nem használok. Régen nekem is problémás volt az arcbőröm, de ezeket a felsoroltakat betartom mindig és már tökéletes arcbőröm van évek óta, szinte ragyog, és csak menstruáció idején van egy-két kisebb pattanás.
Egész jó amit az előző írt, de egy hülyeség van benne. Ne menj ki napozni! Ha nem érted miért, akkor nézz utána a bőr öregedésének a napfény hatására.
Informálódj a tudatos bőrápolásról. Szerezz be egy jó lemosót, hidratálót, fényvédőt. Ha ezek bejáródtak jöhetnek a szérumok, szalicilsav meg nia nekem sokat segített. Ne nyomkod a pattanásokat, jobb, ha maguktól tünnek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!