Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tegyek hogy szép sima...

Mit tegyek hogy szép sima legyen az arcborom?

Figyelt kérdés

20 éves lány vagyok.

Az arcbőröm hát nincs nagyon pattanásom, viszont az előzőeknek a nyoma még meg van. Piros pöttyök vannak..

Mit használják hogy ezek eltunjenek?

Nem sminekelek, szeretném ha szép bőröm lenne.

Reggeli és esti rutinom:

Micellás víz

Garnier 3 az egyben szemcsés krem melyet felkenek és le is mosom utána szép puha lesz az arcom, ezt reggel használom

Szem alatt lila karikák vannak erre a forevertöl használok krémet.

Szerintetek ez jó? Mit használják?

A homlokom napkozben pedig zsíros lesz

2022. márc. 20. 12:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
54%
#9 nem, te azt mondtad, a napfény tudja halványítani, ami nem igaz, sőt, ha kiteszi a napra az arcát natúrban, többet árt, mint használ. Nem azt mondtam, hogy rákos lesz, hanem hogy rákkeltő, te viszont azt, hogy a napfény segít.
2022. márc. 20. 18:13
 12/18 anonim ***** válasza:
77%
Például az A-game 0,05,az közepes erősségű retinal. De kezdhetsz egy még gyengébb retinollal, például TO leggyengébb retinolja, skinsmarton megtalálod. Javaslom, ott olvasgass cikkeket, mert így nem lehet valamit elkezdeni.
2022. márc. 20. 18:14
 13/18 anonim ***** válasza:
Ja, és a retinal a retinol úgymond fejlettebb nagytesója, forradalmibb a hatása, ennyi a különbség. Kezdetnek jó a leggyengébb retinol. Ja, és először kezdj arclemosó-hidratáló-fényvédő trióval,addig semmit se! Ha megtaláltad bőrtípusodnak megfelelően ezt a hármat, akkor csináld a rutinod 1 hónapig és aztán vezess be 1 db terméket lassan, mondjuk havonta, vagy 2 hetente egyet.
2022. márc. 20. 18:17
 14/18 anonim ***** válasza:
4%

#11:

Hát figyelj, az arcbőr egységesebb tónusú lehet, ha ÉSSZEL napozik egy keveset nyáron…

2022. márc. 20. 18:33
 15/18 A kérdező kommentje:

Ez jó rutin?

Reggeli:

Lemosó

Revox aha hámlasztó

Fényvédő

Este

Lemosó

Retinol 0,05

Hidratáló

2022. márc. 20. 18:55
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Jó rutin, idővel. Ne kenj egyszerre mindent az arcodra, mert csúnya vége lesz.
2022. márc. 20. 19:49
 17/18 anonim ***** válasza:
79%

Annyi kiegészítés, hogy reggel ne hasznalj aha savat(kezdesnek meg 10% alattit).

Még egy csavar, hogy este a fényvédő miatt jó lenne egy olajos lemosó.

2022. márc. 20. 20:47
 18/18 anonim válasza:
Nekem nagyon durván pattanásosodik a bőröm. Én a Rossmannban vettem fekete szappant (800-2300ft-ig mozog az ára, nekem a 800ft-os is ugyan olyan jó volt, csak abban van levendula olaj) és minden reggel és este alaposan át mostam vele az arcom. Igazából már 1-2 nap után jobb lett a helyzet.
2022. ápr. 3. 10:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!