#9 nem, te azt mondtad, a napfény tudja halványítani, ami nem igaz, sőt, ha kiteszi a napra az arcát natúrban, többet árt, mint használ. Nem azt mondtam, hogy rákos lesz, hanem hogy rákkeltő, te viszont azt, hogy a napfény segít.
2022. márc. 20. 18:13
12/18 anonim válasza:
Például az A-game 0,05,az közepes erősségű retinal. De kezdhetsz egy még gyengébb retinollal, például TO leggyengébb retinolja, skinsmarton megtalálod. Javaslom, ott olvasgass cikkeket, mert így nem lehet valamit elkezdeni.
2022. márc. 20. 18:14
13/18 anonim válasza:
Ja, és a retinal a retinol úgymond fejlettebb nagytesója, forradalmibb a hatása, ennyi a különbség. Kezdetnek jó a leggyengébb retinol. Ja, és először kezdj arclemosó-hidratáló-fényvédő trióval,addig semmit se! Ha megtaláltad bőrtípusodnak megfelelően ezt a hármat, akkor csináld a rutinod 1 hónapig és aztán vezess be 1 db terméket lassan, mondjuk havonta, vagy 2 hetente egyet.
2022. márc. 20. 18:17
14/18 anonim válasza:
#11:
Hát figyelj, az arcbőr egységesebb tónusú lehet, ha ÉSSZEL napozik egy keveset nyáron…
2022. márc. 20. 18:33
15/18 A kérdező kommentje:
Ez jó rutin?
Reggeli:
Lemosó
Revox aha hámlasztó
Fényvédő
Este
Lemosó
Retinol 0,05
Hidratáló
2022. márc. 20. 18:55
16/18 anonim válasza:
Jó rutin, idővel. Ne kenj egyszerre mindent az arcodra, mert csúnya vége lesz.
2022. márc. 20. 19:49
17/18 anonim válasza:
Annyi kiegészítés, hogy reggel ne hasznalj aha savat(kezdesnek meg 10% alattit).
Még egy csavar, hogy este a fényvédő miatt jó lenne egy olajos lemosó.
2022. márc. 20. 20:47
18/18 anonim válasza:
Nekem nagyon durván pattanásosodik a bőröm. Én a Rossmannban vettem fekete szappant (800-2300ft-ig mozog az ára, nekem a 800ft-os is ugyan olyan jó volt, csak abban van levendula olaj) és minden reggel és este alaposan át mostam vele az arcom. Igazából már 1-2 nap után jobb lett a helyzet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!