Szoktatok otthon hajat vágni?
Ha magatoknak vagjatok a hajtókar hogyan szoktatok?
Láttam már olyat,hogy előre van fesulve a haj,össze van gumizva és úgy van levagva. A végére szoktak még egy gumit tenni,ahol elvagjak
Ez mennyire jó ötlet?
Esetleg más otthoni tuti ötlet?
Fodrászhoz ha elmegyek, legalább 15-20 centit levag belőle,pedig annyira nincs szükség.
Mindig ez volt,és a hatkozepig (se)erő hajambol nem szeretnék megrovidebbet
"Fodrászhoz ha elmegyek, legalább 15-20 centit levag belőle,pedig annyira nincs szükség."
Ez hogy van? Nálad a fodrász dönti el, hogy mennyit vág le belőle, vagy mi?!
Mondhatni..akármilyen hajat kértem,sosem vágtak úgy
Ez nem áll jól,azzal sok a baj,ez nem jó így,ez kezelhetetlen stb..
Egyszer derékig érő szép hajjal mentem el és haza jöttem hatkozepig erővel
Zokogtam mint egy 5 éves
Bocsi,fogalmam sincs mit akartam a "hajtókar" helyett írni🤣
Már csak utólag láttam hogy javított a telefon
De a fodrászváltás nálad szóba se jöhet, ugye? Ha mindig elmész hozzá, szr hajat kapsz a végén, akkor meg ne panaszkodj itt, oké? Te mész oda annak a tudatában, hogy úgyis elbssza.
Nekem soha nem volt ilyen problémám, ha elmentem fodrászhoz. Nekem párom vágja egyébként a hajvegeimet inkább.
"Fodrászhoz ha elmegyek, legalább 15-20 centit levag belőle,pedig annyira nincs szükség."
Én is találkoztam már ilyen fodrászokkal. Volt olyan is hogy nem egyenesen vágta le, egyik oldalt hosszabb volt.
Mondtam meddig vágja, de lesz4rta. Hirtelen jóval fentebb belekezdett és kész. Miért? "mert szerintem így jobban fog kinézni"
Ez volt a válasz.
Covid alatt vágtam magamnak, majd elmentem férfi fodrászhoz. Úgy vágja le ahogy kérem, nem viszi bele a saját elképzeléseit..és olcsóbb is! 1500ft/vágás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!