Mitcsináljak ha úgy hullik a hajam hogy látszik a fehér töve? Visszafog nőni ha megtalálom az okát?
az nem baj, ha látszik a fehér töve, mármint gondolom úgy érted, hogy ha megnézed a kihullott szálat, annak a töve...:)
az a hajhagyma tulajdonképpen:)
egy bizonyos menyiségű hajhullás normális, de ha nagyon hullik, akkor érdemes lenne elmenned egy kivizsgálásra, vérvételre kérni papírt, és a véredből sok mindent meg lehet tudni:)
lehet, hogy vitaminhiányod, vashiányod van, vagy gyulladás található a szervezetedben, persze nem kell megijedni ettől sem, mert akkor kapsz rá antibiotikumot, vagy vitamint, gyógyszert és elmúlik ez a problémád:)
illetve vannak kifejezetten hajhulásra készített termékek, amelyek használtalával jelentősen csökkenthető a hajhullás:)
sampon, balzsam, hajápoló termékek:)
vagy szépségvitaminok:)
szóval nem kell megijedned ettől, nagyon soknak hullik a haja...ha jól tudom napi 100 szál a normális hajhullás, ha ennél több, akkor lehet gyanakodni az említett lehetőségekre, de nem kell szálakat számolgatni, látod úgyis h sok hajszálad hullik, vagy nem:)
na de a léyneg, hogy szerintem egy kivizsgálástól nem elsz semmi bajod, és meg is nyugodsz legalább:)
persze az is lehet, hogy csak neked tűnik hajhullásnak, kérdezz meg egy szakembert a neten ( nlc.hu, noiportal.hu:)
remélem segítettem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!