Nem használ semmi korpás haj ellen! Mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Sziasztok, nem tudom ez mennyire lényeges infó, de 20 éves és férfi vagyok. Időszakosan van, hogy előjön a korpa a fejemen, aztán eltűnik, de most semmivel sem akar működni az eltüntetés. Nizoral samponnal mosom, nem használ, ugyanúgy ott van a fejbőrömön, nem tudom mit tudnék már tenni, ebben a samponban nagyon bíztam, hisz csak jókat olvastam róla.
Van valaki aki sokat küzdött ezzel, és sikerült valahogy szabadulni tőle?
Ha már a Nizoral sem használ én is azt mondom hogy orvos.
2022. márc. 16. 21:05
3/9 anonim válasza:
Nekem egyedül a Vichy Dercos sampon használ, ha mással mosom akkor újra korpás lesz. Ezért nem használok mást. A Nizoralt én is próbáltam, de annyit ért mint halottnak a csók. A többi korpásodás elleni samponnal is kb. így jártam. Nekem csak a Vichy jött be. Egy próbát megér.
2022. márc. 16. 21:06
4/9 anonim válasza:
Nekem a DETERGENS SULFURATUM gyógyszeres sampon segített.
2022. márc. 16. 21:33
5/9 anonim válasza:
Nekem is a Vichy decros K samponja vált be.
2022. márc. 16. 22:54
6/9 anonim válasza:
Nekem a gyerekeknek való koszmó elleni Babé sampon vált be. (Előtte próbáltam mindenféle kénes sampont, amit a bőrgyógyász javasolt...) És azóta a Bánfi hajszesz amolyan megelőzésre.
2022. márc. 17. 04:24
7/9 anonim válasza:
Nekem is a kénes sampon vált be. Először megmosom hagyományos samponnal, aztán a kénessel. Másodjára már egy kicsi is elég a kénesből hogy jó habos legyen és mivel kevés kerül a hajra, fura szaga sem lesz.
2022. márc. 17. 20:01
8/9 anonim válasza:
Szia! Régebben nekem is problémám volt korpás hajjal, elkezdtem használni a piros Alpecint és csodát tett, teljesen eltűnt végleg a korpa, pedig nem is használom egy ideje. Az ilyen Head and Shoulderst stb felejtős. Szintén 20F
2022. márc. 19. 22:53
9/9 anonim válasza:
Elöször is szaraz vagy zsiros korpad van? Neten utana tudsz olvasni. Gyogyszertari sampont szerezz be, mond el a problemadat, es neked megfelelö sampont fognak adni. A szupermarketek/drogeriak polcain talalhato sampont most felejts el.
Heti 1 x cserelj parnahuzatot, es törölközöt is.
Hajmosas utan szaritsd meg a hajad, a hajtöveknel kifejezetten.
Ha a problema hosszabb ideje fentall, keress fel egy börgyogyasz orvost.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!