Férfi mellkast hogyan érdemes gyantázni?
Hideg gyanta csíkokkal fogok nekiállni. Már leradiroztam bőrradírral. Ennek ma nekilátok. Segítséget kérek, nem leoltást/lebeszélést
Magamnak fogom végrehajtani a műveletet.
Merre kell lesimitani, merre érdemes lerántani? Mire kell még figyelni? Kb 1cm hosszú a szőr
1-es!
Te egy igazi betyárkörtés tulok vagy. Egy túrósfitymájú igénytelen incel
"2/3 A kérdező kommentje:
1-es!
Te egy igazi betyárkörtés tulok vagy. Egy túrósfitymájú igénytelen incel"
A betyárkörte és a túró igénytelen, de ezek nem is egy kategóriák a mellkas beretválásával. Mert az homáros.
Nem az volt a kérdés, hogy mi a homáros vagy férfias szerintetek (nem véleményt kértem), hanem hogy miként lehet eredményesen és jól GYANTÁZNI.
Aki öngyújtóval pörköli a szőrt, az nem lehet egy nagyon magasan kvalifikált/intelligens ember, csak egy igénytelen betyárkörtés incel, akinek anyucija marad az egyetlen nő az életében.
5.-re.
Az igen. Tipikus homár arcoskodás. Anno a Népligetben csak úgy csattant a tonfa ha ilyet fogtunk.
7.-re.
Ez az! Kínálj meg keményen!!! >:)
9.-re.
Mi bajod? Bántottak a kövér nácik a melegséged miatt? Ez nem az én hibám!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!