Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Napról napra egyre több ilyen...

Napról napra egyre több ilyen van a lábamon, mik lehetnek ezek? (kép)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

Elmentem már bőrgyógyászhoz, de csak bementem egy pillanatra ránézett és feliratott nekem nizoralt ami mint utána kiderült gombás bőrre való ( de nem hiszem mert egy bőrgombát én is felismerek). kenegettem azért vele naponta, de nem segített. Nem tudnátok esetléeg megmondani, hogy mi lehet ez, és akkor én keresek valamit ellene a neten. Előre köszönö a vákaszokat!

2010. szept. 13. 14:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

nekem akkor volt ilyen mikor kijött a nikkeltől az allergiám.vakarózással terjedt.

Nem lehet,hogy nálad is allergia?

2010. szept. 15. 15:34
 12/13 anonim ***** válasza:

ÚÚÚ Jézusom... Nem tudom honnan szedte az a valaki, hogy ez gomba vagy rüh, de orbitális baromságot mondott. A rüh, és a gomba viszketne... Ez meg majdnem minden embernek van a lábán. Semmit nem jelent. És a szolitól sem tűnik el, az csak roncsolja a bőrt...

Én is azt ajánlom, hogy szellőztesd. Nekem születésem óta ilyen a bőröm, de nagyon száraz is, lehet annak is szerepe van benne...

2010. szept. 15. 17:48
 13/13 A kérdező kommentje:
De nekem nem születésem óta ilyen, senkitől nem örököltem, családban mindenkinek normális szép a bőre. jöhetnek még tippek azért, de lehet hogy elmegyek egy allergia vizsgálatra
2010. szept. 15. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!