Hogy legyen oldalfrufrum ha forgóm is van? :S
Figyelt kérdés
Már korábban volt (akkor még nem tudtam erről a forgó dologról)de idegesített, hogy mindig szétesik, meg "visszacsúszik" a másik oldalra. Nem tudtam annyi lakkot ráfújni, hogy a helyén maradjon:S Pedig eddig az volt az egyetlen megoldás ami jól állt, és nekem is tetszett:(
Mindkét oldalon van:S Lányok ti hogy oldjátok meg, egyáltalán meg tudják oldani ezt az oldalfrufru dolgot a forgóval? Segítsetek:( 20/L
2010. szept. 13. 11:32
2/9 A kérdező kommentje:
Mit csináljak vele? Attól hogy naphosszat vasalgatom nem marad a helyén...
2010. szept. 13. 13:10
3/9 anonim válasza:
Megmosod a hajad... Amikor még vizes, elválasztod úgy ahogy szeretnéd, utána teszel rá hajhabot és nekiesel körkefével. Úgy szárítsd meg. Utána meg kicsit vasald ki. Aztán rá egy kis lakk, vagy wax.
4/9 A kérdező kommentje:
legyen:D egy próbát megér, köszöntem ;)
2010. szept. 13. 16:25
5/9 anonim válasza:
Igazán nincs mit. Az előtted kommentelő voltam.
7/9 A kérdező kommentje:
Hát, alakul, de még lyukacsos...:S:D tincsekre oszlik :s
2010. szept. 15. 09:29
8/9 anonim válasza:
Akkor gondolom vékony, és egyenesszálú hajad van. Ha sokáig nem sikerült, szerintem kérd ki egy fodrász tanácsát :)
9/9 A kérdező kommentje:
jójó, vhogy megoldom, köszönöm;)
2010. szept. 15. 11:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!