Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy legyen oldalfrufrum ha...

Hogy legyen oldalfrufrum ha forgóm is van? :S

Figyelt kérdés

Már korábban volt (akkor még nem tudtam erről a forgó dologról)de idegesített, hogy mindig szétesik, meg "visszacsúszik" a másik oldalra. Nem tudtam annyi lakkot ráfújni, hogy a helyén maradjon:S Pedig eddig az volt az egyetlen megoldás ami jól állt, és nekem is tetszett:(

Mindkét oldalon van:S Lányok ti hogy oldjátok meg, egyáltalán meg tudják oldani ezt az oldalfrufru dolgot a forgóval? Segítsetek:( 20/L

2010. szept. 13. 11:32
 1/9 anonim ***** válasza:
hajvasaló?
2010. szept. 13. 13:08
 2/9 A kérdező kommentje:
Mit csináljak vele? Attól hogy naphosszat vasalgatom nem marad a helyén...
2010. szept. 13. 13:10
 3/9 anonim ***** válasza:
Megmosod a hajad... Amikor még vizes, elválasztod úgy ahogy szeretnéd, utána teszel rá hajhabot és nekiesel körkefével. Úgy szárítsd meg. Utána meg kicsit vasald ki. Aztán rá egy kis lakk, vagy wax.
2010. szept. 13. 15:49
 4/9 A kérdező kommentje:
legyen:D egy próbát megér, köszöntem ;)
2010. szept. 13. 16:25
 5/9 anonim ***** válasza:
Igazán nincs mit. Az előtted kommentelő voltam.
2010. szept. 13. 22:10
 6/9 anonim ***** válasza:
Na, bejött?
2010. szept. 14. 23:13
 7/9 A kérdező kommentje:
Hát, alakul, de még lyukacsos...:S:D tincsekre oszlik :s
2010. szept. 15. 09:29
 8/9 anonim ***** válasza:
Akkor gondolom vékony, és egyenesszálú hajad van. Ha sokáig nem sikerült, szerintem kérd ki egy fodrász tanácsát :)
2010. szept. 15. 10:58
 9/9 A kérdező kommentje:
jójó, vhogy megoldom, köszönöm;)
2010. szept. 15. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!