Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy hívják azt a színt...

Askingcat666 kérdése:

Hogy hívják azt a színt amilyen hajszíne volt Natalia Oreironak a Vad Angyalban?

Figyelt kérdés
Az oké, hogy vörös de szerintetek milyen vörös.Réz vörös ugrik be de az meg nem lehet mert az narancsos árnyalat.

#hajfesték #hajszín #vadangyal #nataliaoreiro
2022. márc. 6. 23:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Kép esetleg? Több évad alatt biztosan volt többféle hajszíne is. Melyikre gondolsz?
2022. márc. 6. 23:59
 2/5 anonim ***** válasza:
52%
Ennek nem volt több évadja. Viszont volt benne barna is és vöröses is. Igazából az utóbbira most próbáltam rákeresni, hisz azt kérdezed, de egyszerűen nem találtam hasonlót, se a gesztenye se a réz barna nem fedi le, tulajdonképpen biztos vagyok benne, hogy valami egyedi hajszín keverék volt. Mint ahogyan az egész nő is jelentősen egyedi.♥️
2022. márc. 7. 08:25
 3/5 A kérdező kommentje:
ahogy utolsó mondja, nem volt több évad.Köszönöm a válaszokat talán sötét vörös lehet akkor.
2022. márc. 7. 20:25
 4/5 anonim ***** válasza:
De hogy miért kellett lepontozni a válaszom?🤷 Néztem ezt a sötét vöröset is, de ebből meg hiányzik az a meleg rezes beütés ami Millinek volt.
2022. márc. 8. 09:10
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom, nem én pontoztam le én hasznosnak jelöltem
2022. márc. 8. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!