Az mennyire rossz szokás, ha reggel nem a zuhanyzás után csinálom az arctisztítást?
Figyelt kérdés
Valahogy úgy szoktam meg, hogy reggel felkelés után rögtön megmosom az arcom arclemosóval, tonizálok,, krémezek, majd reggelizek, csinálok még néhány dolgot, majd zuhanyzok (hajat nem mosok). Az arctisztítás és a zuhanyzás között kb. fél óra telik el. Nem a legjobb módszer, de ennyi idő alatt talán beszívódik minden az arcomba. Vagy mindenképp a zuhanyzás után érdemes csinálni az arctisztítást?
Illetve ha az előző sorrendnél maradva, ha zuhanyzás után kicsit leöblítem az arcom is, azzal lemoshatom a fél órával azelőtt felvitt krém rétegét?
2022. márc. 3. 09:32
11/11 anonim válasza:
Komolyan, az ilyen mértékű logikátlanságtól lefagy az agyam. És mindig azt hiszem, hogy én vagyok a hülye, én olvasom rosszul, de nem.
Ennek semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!