Milyen tavaszi hajvágásokat tudtok 12 éves fiúnak?
Figyelt kérdés
Jön a tavasz és majd a meleg, el kell menni hajat vágatni. Télen nem szoktunk, max. nagyon kicsit, itthon, hogy valami formája azért legyen. Meg úgyis lesz úszás tavasszal és nyár elején, ahogy szeptemberben is volt, 2 tornaóra helyett.2022. márc. 1. 18:23
1/11 A kérdező kommentje:
????
2022. márc. 1. 18:47
2/11 anonim válasza:
Időről időre feltűnik itt egy ilyen kérdés.Nekem ez gyanús.Valami beteg fétis lehet,nem kellene gyerekeket belekeverni. Valahogy nem hiszem,hogy egy fiú hajvágását másoktól kellene megkérdezni,szóval itt nekem valami nem kerek.
3/11 anonim válasza:
Az lehet, ha így van akkor már ez beteges. Ha valakinek ez tényleg fétise miért nem vállalja fe azt és nem kéne így hazudozásokba belekeverni egy gyereket is. Ez gáz.....
4/11 anonim válasza:
Egy 12 éves fiú már tudja mit akar és hogy akar kinézni de ha rá akar kényszeríteni valamit pont a szülei szerintem csak ront a helyzeten mindig visszafogja idézni ha felnő hogy mennyire semmibe vették a szülei. Nagyon nehezen fog elindulni az élet útján.
5/11 anonim válasza:
Milyen az a tavaszi hajvágás? Ha én fodrászhoz megyek,nincs különbség a téli,vagy a tavaszi között :)))
6/11 anonim válasza:
Mind az állatoknál a téli bunda de az meg természetesen.. Vedlik...
7/11 anonim válasza:
Ez a 12 éves fiúról kérdező ismerős a másik kategóriából is.Ott is nagy felháborodást keltett,mondjuk ott valami meztelen sztorija volt,vagy masztis,már nem is emlékszem,de többen is jelentették és kivágták a kérdését a francba. Itt most szerényebben adja elő magát,de a 12 éves kor változatlan.Remélem nem kerül gyerekek közelébe!
10/11 anonim válasza:
Ha lesz úszás akkor géppel jó rövidre kell nyírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!