Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Roncsolja a hajat hosszútávon...

Roncsolja a hajat hosszútávon a Steampod vagy jót tesz neki? Akinek van otthon, mi a tapasztalata vele?

Figyelt kérdés

Gondolkodom, hogy vegyek, de nem tudom érdemes e. Kihúzva derékig erő hajam van, ami egyébként hullámos (majdnem göndör) és szárazságra hajlamos. Szeretem ha egyenes de tönkretenni nem akarom, ezért nem is használok vasalot, viszont jó lenne gyakrabban egyenesen. Abban bízom, de nem tudom, ez mennyire valós hogy valamennyire ápolja is a víz miatt. Akinek van otthon saját és rendszeresen használja, annak a véleményére lennék kiváncsi, hogy hogyan hat hosszútávon a hajra

Köszi

2022. febr. 26. 13:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Amikor összenyomod olyankor folyamatosan gőzöl, amikor kinyitva leteszed akkor abbahagyja addig.

Steampodot nem használtam és fodrász sem rajtam.

2022. máj. 19. 17:40
 12/13 anonim ***** válasza:
#5-ös voltam…megkérdeztem a fodrászomat.Azt mondta,marketingfogás az egèsz és hogy az a lènyeg,hogy mosás után vasaljam…mindegy milyen hajvasaló
2022. máj. 20. 16:24
 13/13 anonim ***** válasza:
Amennyiben gőzölős úgy teljesen mindegy.
2022. máj. 20. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!