Szerintem 10-ből 9x (az ápolatlanságot leszámítva) a cipő a ludas ilyenkor. Nekem is volt egy egyébként mezei sportcipőm, amiben olyan penetráns lábszagom volt állandóan, mintha rohadna. Végül kidobtam a francba, mert konkrétan semmi nem segített a helyzeten, ellenben más lábbeliben sosem volt ilyen problémán. Milyet hordasz, milyen gyakran van kimosva pl? Ha kimosni nem lehet, ne hordd egyfolytában, hagyni kell kiszellőzni. A zokni sem mindegy, kerüld a műszálas, pláne nejlon darabokat, mert ezekbe jobban beleizzadsz, ami utána nem tud rendesen megszáradni, kiszellőzni és a cipő beszívja a szagot.
2022. márc. 13. 12:55
9/10 anonim válasza:
Tisztálkodj rendesen és használj lábhintőport és csak valódi bőr vagy vászon cipőt hordj! A műbőrt felejtsd el!
2022. márc. 23. 10:39
10/10 anonim válasza:
Sajnálom ha nem mersz mezítláb mutatkozni mások előtt, pedig nagyon izgalmas dolog egy jó nő mezítláb! 🥰🥰🥰
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!