6 perc szolitől erőteljes napégés?
"Én olyat ismerek, akinek 10 perctől bőrrákja lett."
a korrektség kedvéért tegyük hozzá, hogy bőrrák létrejötte egy véletlenszerű folyamat. bármennyi UV-sugárzástól kialakulhat, 1 perctől is. a kockázat az, ami az időtartammal arányosan növekszik.
Alapból UV érzékeny vagy ahogy minden ember :D Az UV rendkívül rossz hatással van a bőrre, és a bőröregedés látható jeleinek töb bmint 80%-áért egymaga felel :D Szóval így...érzékeny vag yrá...mindenki az...nem jó ötlet UV kamrában sugároztatni a bőröd :D nem...mértékkel sem...Az pedig hogy leégtél egyértelműen jelzi, hogy még annál is inkább NEM :D
Hogy van ez hogy aki olvasott valaha tanulmányt a témában az télen is fényvédőzik, míg a többiek meg direktbe UVkabinoznak?
Gratula, a sok agyatlan meg szolizik. Nem értem, hogy épeszű emberek miért teszik tönkre saját magukat.🤷
Egy volt osztálytársam 50 évesnek látszik a sok szolitól olyan ráncos és szottyadt lett a bőre, miközben 30 éves. Ráadásul tiszta pigmentfoltos is.
"Hogy van ez hogy aki olvasott valaha tanulmányt a témában az télen is fényvédőzik"
mondjuk szerintem az se normális, aki télen fényvédőzik...
Utolsó, a kommented csak azt bizonyítja milyen tudatlan vagy. :)
Télen is van UV sugárzás, mivel télen is "működik a nap", így aki vigyázni akar a bőrére télen is fényvédőzik.
Persze azt mindenki maga dönti el, hogy szottyadt pigmentfoltos bőrt akar-e vagy feszeset.
#6 napállás, mint olyan, mond valamit?
télen az alacsony napállás miatt egészen csekély az UV-sugárzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!