Minden kék/lila hajszínező ereszt?
Eddig kettőt próbáltam, a aColor Crazy nagyon gyorsan kijött, de utána próbátam az alfaparfot, ami tartósabb volt sokkal, de nagyon erősen fogott mindent az első 3 héten. Megfogt a a fülem a nyakam, a hátam, stb...
De ezen kívül a fehér lepedőt és kanapéhuzatot is, pedig a kanapéra csak egy perre ültem le. A kezem mindig kék/lila volt.
Az lenne a kérdésem van e olyan színező, ami nem fog össze mindent.
Úgy hallottam a Manic Panic ilyen szempontból jó. de nem tudom hol tudnék venni és hogy az mennyire fogna össze mindent.
#10 ezek nem is kékes árnyalatúak.
De lilának sem nevezném, annál sokkal bordóbb
Ilyen árnyalatra gondoltam:
Kékesebb árnyalatot akkor mindenképpen ki kell kevernem? Mert akkor kérnék segítséget milyen termékeket vegyek, mert nem értek a mixtoneokhoz.
Azt mondtad kékesfekete, vagy lilásfekete. Ez utóbbira mutattam párat a 10-es kommentemben, hogy ezek sötétebbek szoktak lenni felkenve, de a lila az ilyen. A legsötétebb a rubinfekete lehet. Régen a Garniernek volt ilyen nevű és imádtam. Bár az tényleg bordós fényű volt és nem lila mint amiket linkeltem.
Amit most mutatsz az egy sötét kék hajszín. Most ott vagyunk amit legelőször is gondoltam, hogy kék hajat szeretnél. Mert a kékesfekete az sokkal sötétebb, szinte csak fényben látszik, hogy fekete. Szóval ha ilyen sötétebbet szeretnél mégis, akkor továbbra is a Kemon Nayo 2.11 nagyon jó minőségű, ápoló és véleményem szerint legszebb kékes fekete festékjét tudom ajánlani. Ehhez vehetsz még kék mixtont, de a 2.11-ben eleve van, csak hogy tehetsz még hozzá hogy kékebb legyen.
Kékből NINCS tartós hajfesték, csak színező. 15 éve kék a hajam.
A manic panic szuper, de az is fog, és itthon tudtommal jelenleg nem kapható.
Most a wella kék színezőjét használom, ez viszonlag lassan kopik, és kevésbé fog.
A bőrről szuperül leszedi a rózsaszín garnier micellás víz. Minden hajfestéket ezzel szedek le a bőrömről.
12 és előtti összes válaszolód vagyok, itt egy nagyon jó összefoglaló a mixtonokról (is), le van írva a max arány is meg minden amivel kísérletezhetsz, mindenképp olvasd el:
Szia! Jól gondolod, csak a max.50% nem igaz, olvasd el az összes mixtonos részt a cikkből.
Azóta még az jutott eszembe, hogy nyugodtan küldj egy Alfaparf színskálát is amit írtál, hogy bejött. Akkor abból is megmondom mit vegyél szerintem.
Most látom, hogy mit írtam el 12-ben😅
*Mert a kékesfekete az sokkal sötétebb, szinte csak fényben látszik, hogy KÉK. Szóval ha...
Na akkor nem maradsz az Alfánál? Kékesfeketét akarsz mégis vagy azt a sötét kéket?🤔
Jó kérdés, nekem mindkettő variácio tetszik, de közben találtam egy ilyet is.
Erre azt írja hogy henna, de nem tudom ez mennyire lenne rossz ötlet. Vagy ez teljesen más kategoria?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!