Akinek van ilyen hajtrimmelő tudna véleményt mondani?
Én épp ezt vettem meg miután krémmánián elolvastam róla a véleményeket. Persze a sok fogalmatlan leírja, hogy nem is az adott gépet véleményezi hanem az olcsóbbat és az nem jó. Mindezek alapján megvettem a drágát...Tök jól meg vele a dolog, még csak párszor használtam, de szépen letisztította az Y-ban végződő végeket, sokkal kevésbé szálkás az egész, jól vagdossa a fele hosszú szálakat, én nagyon örülök, hogy megvettem, de amúgy el kell vele azért lenni, szóval minden tincset háromszor át kell húzni a leírás szerint is, és szerintem mellé érdemes mozgatni, forgatni, hogy egy oldalról háromszor levágni nem érdemes, annyira eg nem cserélnek helyet a hajszálak, h aúgyanúgy húzod át.
Nekem eddig nagoyn tetszik. De én a drágát vettem 23-ért amit te is linkeltél, a copyról csak rosszat olvastam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!