Véleményeznétek a napi rutinomat?
Kb. 1 hónapja kezdtem el a tudatos bőrápolást, azóta sokat javult a bőröm, kevesebb a pattanásom és a miteszerem. Akik szintén értenek ehhez és tudtok hasznos dolgokat, termékeket hozzátenni ehhez a rutinhoz, kérlek, ne tartsátok magatokban!
Reggel:
- CeraVe Hydrating Cleanser arclemosó
- G&G C-vitaminos szérum
- Hialuronsav szérum
- CeraVe hidratáló/fényvédő
Este:
-CeraVe micellás víz
- CeraVe Hydrating Cleanser arclemosó
- Niacinamide
- Hialuronsav
- CeraVe hidratáló
Hetente 2x G&G 6% BHA hámlasztó.
Szeretnék még beszerni: retinolt és aPAD-et. (Azelainsav)
Ebbe a szappanba amit belinkelt a "kedves" válaszoló, még írjak is hogy elsősorban tsstre ajánlják, nem hiába. A mák darabok mikrosérülést okoznak a bőrön, emellett a szappan Ph értéke nem felel meg a bőrnek. A bőr savas, a szappan lúgos. Ha a bőrt elviszi lúgos irányba, sérülékennyé válik, a kórokozóknak lesz kitéve.
A másik alverdés vacak tele van parfümmöl és alkohollal. Ez a két olyan anyag ami a legtöbb esetben irritációt okoz a bőrön.
De hogy az alap kérdésre is válaszoljak, szerintem teljesen jó a rutinod kérdező.
Első válaszolót már pár helyen láttam szenvedni, mindig linkelgeti a kis szappanjait meg népi gyógymódjait tudatosnak hívva magát, mikor minden, csak nem az. :D Ne is fogalkozz vele kérdező.
Viszont, hogy érdemi választ is kapj a kérdésedre: szerintem a rutinod szuper, bár a fényvédőre tényleg figyelj, hogy min. 30-as legyen ilyenkor is, illetve a megfelelő mennyiséget is kendd fel belőle.
Ha leírod, hogy milyen a bőrtípusod, illetve mi az a fő bőrprobléma, amire koncentrálni szeretnél a rutinodban, akkor esetleg tudunk még ajánlani termékeket, de mondom, már így is egész jó rutinod van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!