Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A hajerősítő samponok a...

A hajerősítő samponok a gyenge hajszálakból tényleg erőset varázsolnak?

Figyelt kérdés
Esetleg akinek gyenge a haja és használt ilyen sampont, az írna véleményt?
2010. szept. 11. 07:40
 1/4 anonim ***** válasza:

nekem a schauma q10 bejött! csak kitartás!

vagy a gliss kur hair repair!

2010. szept. 11. 07:45
 2/4 anonim ***** válasza:
96%
Nem kell mindent elhinni, ami a reklámokban van. Maximum egy kis volument ad a hajnak, amitől dúsabbnak tűnik és a benne lévő szilikon egy vékony védőrétegben a hajra rakódik, amitől vastagabbnak tűnhet, de magát a hajszálat nem tudja vastagítani, mivel az egy elhalt szaru, ami nem fog növekedni. Csak a hajhagyma él a fejbőrben, a többi része a hajnak nem tud regenerálódni. Meg a hajszálak vastagsága genetikai adottság, nem lehet rajta változtatni, maximum vitaminokkal valamennyivel erősebbé tenni.
2010. szept. 11. 08:29
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Ez hasznos volt :)
2010. szept. 11. 08:35
 4/4 anonim ***** válasza:
hát én Garnier Fructis-t használok már 3 éve, és szeretem:) 2 hónap után látszik a javulás. A hajhullást megakadályozza, amitől eleve dúsabb a hajad, plusz regenerálja és nagyon fincsi illata van:D Meg dúsabb is lett egy kicsit, de ez bármitől lehet mert azóta egy csomószor le lett vágatva meg minden. Szóval nem állíthatom biztosan hogy dúsít, de hogy jót tesz a hajadnak az biztos:)
2010. szept. 25. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!