Haj "őszítés"? Lehetséges?
Figyelt kérdés
Lehetséges valamilyen módon (a hajfestésen kívül) mesterségesen előidézni a haj őszülését? Most lehet, hogy hülyének néztek, de tényleg kíváncsi vagyok.2022. febr. 11. 15:54
1/6 anonim válasza:
Hát olvastam már olyanról, hogy valakit óriási sokk ért és másnapra megőszült...
2/6 A kérdező kommentje:
Igen arról tudok hogy a sok hatására meg lehet őszülni, de nem erre gondoltam.
2022. febr. 11. 16:17
4/6 anonim válasza:
Egyik ismerősömnek sikerült egy éjszaka alatt. Bár ő azt az estét a hospice házban töltötte, hogy életben marad-e a 10 éves gyereke…
5/6 anonim válasza:
Stressz nekem is működik. 19 éves koromtól őszülök elég durván.
6/6 anonim válasza:
Ami engem illet, a sok stressztől én nem őszülök, csak pattanásos leszek, a ciklusom marad ki/tart 2 hétig és az emésztésem lesz rossz, a hajam max mennyiségben változik (de az inkább a hülye bőrtépkedésemtől, amiről 12 éve nem tudok leszokni🙄)
Szerintem ez orosz rulett. Anya nagyon korán, 16-22 körül őszült, apám csak 40 felett, 50 körül durvult be neki. Szóval valószínű én apámra üthetek ebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!