Mit gondolsz erről a hajról, jól néz ki? Mediterrán stílushoz.
2022. febr. 9. 20:07
2/15 A kérdező kommentje:
Mi nem jó benne? Ha már ezt írod, legalább indokold meg, csak azt fogadom el.
2022. febr. 9. 20:26
3/15 anonim válasza:
Egyszerűen nem jó. Maga a stílus gáz.
Mondjuk a válaszod alapján neked csak a "jó ez a stílus" válasz fog megfelelni
4/15 anonim válasza:
Szerintem is borzalmas... Úgy néz ki, mintha valaki véletlenül belenyírt volna, aztán megpróbáltak kitalálni mellé egy koncepciót, hogy helyrehozzák, de végül egy katasztrófa lett belőle. Az a fufrunak tűnő valami pedig a hab a tortán.
5/15 anonim válasza:
Nem tetszik.Olyan mint a szerzeteseké.
6/15 anonim válasza:
Modern Könyves Kálmán frizura. Kis Grofón tudom elképzelni electro mulatós koncerten.
7/15 A kérdező kommentje:
Azt ugye tudod hogy latin területen, ez mondhatni általános fazon, ilyet nyírnak egy felnőttnek, és egy 13 évesnek is. Tudom hogy magyaroknál furcsa és ízléstelen, de nem vagyunk egyformák.
2022. febr. 9. 21:12
8/15 anonim válasza:
A homlokánál az az egyenes vágás, fúj, de biztos van akinek jól áll.
F
10/15 anonim válasza:
Az eleje valami borzalmas. Nagyon előnytelen szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!