Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok! Hány naponta mostok...

Lányok! Hány naponta mostok hajat, mi a normális?

Figyelt kérdés
Hallotam olyat, hogy kétnaponta, de én 4-5 naponta szoktam. az baj? vagy a túl sokszori mosás árt a hajnak?
2010. szept. 10. 21:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Én 3-4 naponta szoktam. Ha kíméletesen mosod a hajad, akkor az se árt, ha mindennap megmosod, van olyan ismerősöm, és szép, egészséges haja van.

Az se jó, ha túl ritkán mossa valaki, ha zsírosodik, akkor igenis meg kell mosni, mert abba csak beleragad a kosz, meg hát a minimális igényesség része.

Szóval akkor kell hajat mosni, amikor úgy érzed, hogy eljött az ideje, ez pedig egyén/életmód/hajfüggő...

2010. szept. 10. 23:29
 12/19 anonim ***** válasza:
3 naponta. Nem tesz jót egyébként a sok mosás, a női hormonok egy része is állítólag kimosódik. A sűrű hajszárítás is tönkre teszi a hajat. A kor előrehaladtával úgyis ritkul majd, minek siettetni? Örülj neki, ha nem zsírosodik.
2010. szept. 10. 23:44
 13/19 anonim ***** válasza:
nálam úgy néz ki a dolog, hogy nyáron muszáj 2-3 naponta, de amikor nem izzadok, akkor heti 2x mosom. van, hogy 1 héten 1x, az utolsó napokban összegumizom (ha pl hétvégén nincs komolyabb programom) ha gyakran mosod a hajad, hamarabb is fog zsírosodni! van, akinek alapból nagyon zsírosodik. ki kell tapasztalni kinek mi a jó, és meddig lehet húzni:)
2010. szept. 11. 01:13
 14/19 anonim ***** válasza:
3 naponta általában:)
2010. szept. 11. 09:12
 15/19 anonim ***** válasza:

Szerintem meg nem azért kéne mindenkinek hajat mosnia, mert zsíros, hanem azért mert koszos!!

Lehet, hogy valakinek 4-5 nap után kezd zsírosodni a haja, de gondoljatok már bele, hogy egy nap után is mennyi kosz kerül a hajba...

Aki csak 2 hetente mos hajat, az szerintem nem normális. El tudom képzelni, milyen kosztanya lehet a hajában.

Én 2 naponta mosok. Nem bírom elviselni a tudatot, hogy koszos a hajam.

2010. szept. 11. 11:58
 16/19 anonim ***** válasza:

Szia

Én hetente egyszer mosok. De van amikor késöbb mert csak akkor kezd el zsírosodni/ koszolódni kinek, hogy tetszik.

A zsírosodás a haj természetes tisztulása. Ezért én utána szoktam megmosni.

2010. szept. 11. 15:09
 17/19 anonim ***** válasza:
minden nap mosom. jó, herbás samponnal, hogy annyira ne roncsolódjon. alapjáratban 2-3 naponta kéne hajatmosnom, de folyton piszkálva van (rossz szokás) és a nyálkás idő miatt is lapos semmilyen. már egy éve (jó, mikor nem megyek sehova akkor nem mosom meg, de ez ritka) hogy minden nap teszem, mégis szebb, jobb állagú a hajam, mint aki vasalja, és festi.
2010. szept. 11. 17:33
 18/19 anonim ***** válasza:
3-4 naponta 14/L
2010. szept. 12. 00:41
 19/19 anonim ***** válasza:
vasárnap-szerda-vasárnap-szerda.:D
2010. szept. 12. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!