Este mikor mossam le az arcom lemosóval?
Figyelt kérdés
Nem vagyok annyira profi arcápolás téren és most vettem egy Cerave lemosót. Elég hülye kérdés lesz, de mikor mossam meg vele az arcom? Lefürdök és közbe vagy előtte vagy utánna? Ki hogy szokta csinálni?
17/f
2022. febr. 8. 18:06
1/8 anonim válasza:
Én zuhanyzás után szoktam de nem tudom hogy így a "szabályos" nekem így vált be szerintem ezt ki kell tapasztalni
2/8 anonim válasza:
Nálam kedvfüggő.
Van, amikor fürdés előtt, van, mikor utána. Szerintem teljesen mindegy. Ha hajat mosol, akkor nyilván utána.
3/8 anonim válasza:
Teljesen lényegtelen. Akkor amikor kedved van semmit nem befolyásol hogy előtte utána vagx közben mosod meg. Nekem mind háromra van példa.
4/8 A kérdező kommentje:
Ok, köszi szépen a válaszokat, akkor úgy látom oly mindegy mikor mosom :D
2022. febr. 8. 18:59
5/8 anonim válasza:
Igazából mindegy, ne feküdj le utcai kosszal megtapadt arccal ez a fontos:) Esetleg annyi, hogy ilyen forrózuhanyzás közben annyira nem jó a forróvíz miatt, de ez sem a világ legfontosabb szabálya, viszont éjszakára hidratálj utána:)
6/8 anonim válasza:
Ahogy besötétedett vagy ahogy hazaértem, csinálom az esti arcápolásom. Közvetlen lefekvés előtt nem szeretem, mert azt vettem észre, hogy a szerektől felpuhult bőrömbe könnyebben vasalok ráncokat alvás közben.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, meg egy olyan kérdésem lenne, hogy reggel is ezzel a lemosóval mossam meg az arcom vagy elég csak vízzel?
2022. febr. 9. 18:39
8/8 anonim válasza:
Ha nem annyira tocsogos zsíros a bőröd akkor elég vízzel, de arctisztítóval is megmoshatod ha szeretnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!