Miért nem múlnak el a pattanások?
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy már a 3.levelet szedem a Belara fogamzásgátlónál,(amit pattanásokra irattak) és a bőröm egyáltalán nem javul. Nem aknés pattanásaim vannak,hanem inkább inkább ilyen komedós miteszer szerűség.
Nektek mi a tapasztalatotok? Váltsak egy másik gyógyszerre?
Azért mert a fogamzásgátló nem pattanás eltűntetésére van kitalálva. A fogamzásgátló csak elfedi a tüneteket, de ha abba hagyod ugyanúgy elő jönnek. Ha pattanást akarsz kezelni akkor egy jó arcápolási rutin kell. Arctisztító használata napi 2x,hidratáló krém. Ami kimondottan pattanásra, miteszerekre nagyon jó az a niacinamid, retinol, agyagmaszk, c vitamin szerum.
Vitaminok közül A,B,C,D,E, cink, kollagén.
1: Sajnos van az a pont, amikor a jó arcápolási rutin és a vitaminok nem elegendőek.
Kérdező, várj még egy kicsit, a 3 hét az semmi. Úgy tudom kb. 3 hónap kell, mire változhat a bőröd állapota. Nekem is 1-2 hónap után kezdett csökkenni a zsírosság.
Nekem a szalicilsavval jó tapasztalatom van.
Nem csodát tesz, csak kevesebb a pattanás.
Emellett a meglévőket a C vitamin szérum segít begyógyítani.
Nyilván ehhez kell egy alap, lemosó, hidratáló, fényvédő, és csak ezután.
Ami még fontos, az az extrém zsíros ételek mellőzése.
A cink egy picit segít, ugyanis szabályozza a faggyútermelést, de nem csodaszer az sem, csak segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!