Mit tegyek a lenőtt hajammal?
Figyelt kérdés
Szőkére festetem sötétbarna hajam, de nagyon hamar látszik a töve:S Nem nagyon, de engem akkor is idegesít:D Fodrászhoz nem járhatok ennél többször, mert azt mondta teljesen tönkretenné a hajam. Nincs erre valami 'házi praktika'?:)2008. dec. 15. 21:10
1/5 anonim válasza:
hm..szerintem nem nagyon..vagy festeted olyan rövid időközönként, hogy az ne látszódjon meg( ami persze nem tesz majd jót a hajadnak)...vagy pedig váltasz eggyel sötétebb hajszínre, hogy ne legyen annyira feltűnő a lenövés..
2/5 anonim válasza:
Szerintem ha picit le van nőve,az nem gáz, úgyhogy ne zavarjon! Ha már látható a lenövés, hordj hajpántot,és akkor nem lesz olyan feltűnó!Vagy ha ruhapántot hordasz,és teljesen a hajad elejáre csúsztatod, nem is fog látszani!
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsokat:)
2008. dec. 15. 22:02
4/5 anonim válasza:
Ha az egész hajad egyforma színű, akkor vegyél hajfestéket egy keveset keverj ki és a tövét fesd be a fejed tetején, ahol zavar. Ez akkor jó ha hosszú a hajad. Ha csak a tövét fested nem roncsolja annyira a hajat.
5/5 anonim válasza:
Mivel a szőke hajat nem kell a végéig festeni,mindig csak a tövét,nyugodtan festheted 2 hetente,hisz festék úgyis csak oda kerül,a lenövésre.Nekem szőke az eredeti hajam,és feketére van festve,úgyhogy teljesen megértelek.Én is 2 hetente festem,de csak a lenövést,és 1,5 havonta kenem hígitva a hosszára is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!