Fodrász előtt meg kell mosni a hajam?
Sajnos nagyon gyorsan zsírosodik a hajam, ezért naponta kell mossam. A kérdés az, hogy fodrász előtt meg kell mossam, vagy elég a "tegnap esti" hajmosással odamenni?
Tehát pl nekem van időpontom fodrászhoz este 6-ra, akkor én ilyen 3-4 óra felé (vagy aznap bármikor) meg kell mossam a hajam, vagy előtte nap este ahogy szoktam elég?
Kb 2-3 naponta zsírosodik annyira, hogy mosni kelljen, de én naponta mosom mert kellemetlen érzés.
Valaki azt mondja hogy ne, mert így könnyebb vágni, valaki meg azt mondja hogy mosd meg előtte, vagy majd ők úgyis megmossák hajvágás előtt.
27/F ha számít.
Én megtiszteltem annyira a fodrászokat legalább annyival hogy mosott hajjal megyek el, jó szakma meg van aki örömét leli abban hogy elégedett a vendég és akár 2hetente költ 3500at is igazításra, de a valóságban nem egy tiszta tevékenység.
Ha ki van mosva és egyébként rendezett a haj, akkor jobban látja a haj karakterét, hogy nincs lelapulva összeállva, elfeküdve.
Barber ritkán mossa, pamaccsal levegővel megoldják
A legtöbb fodrász nem is vág frissen mosott hajat. Mármint ugy, hogy aznap van mosva és beugrasz egy szaraz vágásra.
Mondjuk én hosszú hajú nő vagyok, de igyekszem úgy időpontot foglalni, hogy egyébként is hajmosós napra essen a fodrászat, igy sporolok egy otthoni hajmosást.
Férfi esetben nincs tapasztalatom. Ha aznap ő megmossa akkor szerintem neked felesleges megmosnod előtte még egyszer. Elég ha előtte 1-2 nappal mosod meg.
#2: "Ha ki van mosva és egyébként rendezett a haj, akkor jobban látja a haj karakterét, hogy nincs lelapulva összeállva, elfeküdve."
Bár én nem értek hozzá, de én is így látom jobbnak, hogy előtte azért ha nem is 1 teljes nappal, de minimum aznap reggel (ha mondjuk esti időpontom van) megmosom mert akkor estig nem áll össze annyira, és jobban tudnak vele dolgozni (szerintem).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!