Megérné levágatni a hajamat?
Figyelt kérdés
Nagyon sokat gondolkoztam rajta hogy levágassam e a hosszú hajamat.
Röplabdázok és nagyon zavaró tud lenni.
E mellett sokan mondják hogy nagyon hasonlít az arcom az övéhez
A hajamat is ilyesmire akarom levágatni vagy kicsit rövidebbre.
Szerintetek megéri?
2022. febr. 6. 12:46
21/40 A kérdező kommentje:
Elhiszem. De azt is olvastam hogy azzal a fazonnal pont nem érdemes sportolni mert nem lehet összefogni sem
2022. febr. 15. 21:45
22/40 anonim válasza:
Nem mindig az a jó ha össze lehet kötni jó szorosra.
23/40 A kérdező kommentje:
Röplabda edzéseken azért nagy előny.
Az a baj nem tudom mit kezdjek vele ha nem lehet összekötni
2022. febr. 15. 22:40
24/40 anonim válasza:
Össze lehet kötni mondjuk két kisebbe pl. fonatként vagy csak simán. De abban igazuk van sokk kényelmesebb ilyen intenzív mozgásnál.
25/40 anonim válasza:
Nem értem, hajráf is létezik a világon és ugyan olyan mintha összefogtad volna, nem lóg az arcodba.
26/40 anonim válasza:
Rövid hajú nőként is sportoltam, hajpántot hordtam. Kézilabdáztam, kerékpároztam, kettlebeleztem.
Egy jó erős hajpánt megoldja.
27/40 A kérdező kommentje:
2022. febr. 16. 15:57
28/40 anonim válasza:
Pedig az első link amit küldtél nagyon jó sporthoz akik előtte is írták vagy hajraf de szerintem ezek a fajta fonás is jól állnak és néznek ki. Vagy félig felkötni félig meg egy kendő azok is tökéletes.
29/40 anonim válasza:
Nos kérdező talatal már olyan frizurát ami tetszik és praktikus?
30/40 anonim válasza:
Ha egy váll fölé érő hajat fülig felnyíratsz tarkón, akkor össze tudod kötni. Szívesen meg is csinálnám neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!