Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen hidratáló krémet vegyek?

Milyen hidratáló krémet vegyek?

Figyelt kérdés
Nem rég kezdtem neki a tudatos bőrápolásnak. Mivel régebben nagyon sok vackot használtam, úgy gondoltam, hogy akkor la roche posay cicaplastot használok estére. Jó is volt egy darabig, de mostanában kezd sok lenni, ezért váltanék. Megvettem a cerave moisturizing creamjét, mert sok helyen olvastam, hogy testes és estére jó választás. Hát az én bőröm kb 2 perc alatt beissza. Szóval van valami ötletetek testes hidratálóra? Kombinált bőröm van, a t vonal inkább olajos, az arcom száraz.

2022. febr. 4. 07:18
 1/3 anonim ***** válasza:
79%
Akkor próbáld meg a lila nyomófejes mixa testápolót, az egy kicsit zsírosabb mint a Cerave, és elég olcsó is. Ha meg nem jó elhasználod testápolónak.
2022. febr. 4. 07:43
 2/3 A kérdező kommentje:

Hát én nem úgy vettem észre, hogy zsírosabb lenne. El kellett ajándékoznom, mert semmire nem volt elég. Még reggel fényvédő alá sem.

Próbálkoztam a saubar wind und wetter krémmel is. Az nagyon csípte az arcomat. Illetve a rossmann babydream extra sensitive arckrémjével (mókusos), attól viszont tele lettem pattanásokkal.

2022. febr. 4. 07:57
 3/3 anonim ***** válasza:
51%
Pyunkang Yul krémet szokták nagyon dícsérni, hogy milyen sűrű, és sokáig elég, bár személyes tapasztalatom nincs vele.
2022. febr. 7. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!