Hajvasalás és hővédő (? )
Figyelt kérdés
Hővédő használatával %-ra biztos az, hogy nem roncsolja a hajat a vasalás? Kissé bizonytalan vagyok, mert 4 éve kezdtem el vasalni a hajam, sajna én hülye nem használtam semmilyen hővédőt... stb-t, így elég hamar gallyra ment a hajam.. már lassan 2 éve, hogy nem volt kivasalva és a szerkezete már szinte teljesen helyreállt, de az a bajom, hogy hullámos hajam van és azt nem szeretem.. Most beszerváltam én nagyokos egy hővédő spray-t, de félek vasalni, mert mi van ha a hővédő ellenére is elroncsolódik megint a hajam? :(2010. szept. 10. 15:43
1/2 anonim válasza:
Nekem a hővédőtől csak puhább lett a hajam. Megkérdeztem a fodrászom és mondta, hogy hallja a vendégeitől, hogy szinte semmit se használ. Szóval szerintem ha már annyira vasalni akarod akkor egy minőségi hajvasalóba fektess bele. Nekem Remingtonom van és syoss hővédő spraym. Sajnos mindkettőben csalódtam.. :(
Egyébként nagy veszekedés szokott lenni, hogy most akkor használjunk-e hővédőt vagy sem.
2/2 anonim válasza:
Itt irja, hogy pontosan hogyan járj el, hogy ne legyen gond belőle: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!