Melyik hajvitamin segíthetne?
Figyelt kérdés
Nem nő a hajam már évek óta,száraz és hullik is.
2 nagy ponton már ki van szinte kopva (erről egyébként 1 vagy 2 kérdést már írtam ki)
Mi az amit megérné kipróbálni?
Évekig szép hosszú hajam volt,aztán egyszercsak így tönkre ment.
Pedig nem vasaltam (mostmár igen,gozolos hajvasalóval)
Egyszerűen olyan,mintha még rövidebb lenne mint mondjuk fél évvel ezelőtt,pedig nem vagdosok bele,se semmi
Ez miért lehet?
2022. jan. 30. 18:17
1/5 anonim válasza:
Vegyél multi-, vagy terhesvitamint. Olcsóbbak, mint a hajas társaik, mivel nincsenek annyira agyon hype-olva, de az összetevőik sokszor hasonlóak.
2/5 anonim válasza:
Én külön vettem cinket, b vitamin komplexet, stb. Nekem ez vált be, ebben valahogy több hatóanyag van, azok amik mindent is tartalmaznak, azokból kevesebb.
3/5 anonim válasza:
Inkább orvost keress fel.
Azért az nem normális, hogy így tönkrement kb a semmitől a hajad.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm
Nemsokára megyek orvoshoz is
2022. jan. 30. 20:10
5/5 anonim válasza:
Milyen sampont használsz? Esetleg valami keratinosat vagy más fehérjéset? Azoknak hosszútávon lehetnek ilyen hatásai, ha túl sok fehérjét kap a hajad törékenyebb lesz és ki is hullhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!