Hogyan ne lógjon bele a hajam a szemembe?
Lany vagyok és hosszú a hajam, viszont állandóan az arcomba lóg. Hogy lehetne úgy formázni hogy a két oldalt essen le és ne az arcomba?
Tudom kicsit hülyén fogalmaztam de talán érthető. Próbáltam máshogy szárítani, vasalni de semmi nem segít. Ha a fülem mögé turom a hajam akkor meg nem érzem magam jól/szépnek.
Így áll most:
Így szeretném ha állna:
Az harmadik és az első 2 linken lévő frizurák szerintem pont ugyanannyira lógnak az ember szemébe.
Kérj a fodrásztól más fazont, de ha az sem segít, akkor hajhabbal formázás, lakkozás, végső esetben csat vagy hajpánt tudja megoldani.
Az első képeken kevésbé lóg az arcába szerintem, de mindegy.
Am nekem is ez a bajom, szerintem ilyen irányba nő a hajam, vagy a fejformám lejt rossz irányba, mert semmi nem segít. Azt nézem az utcán, hogy jön szembe a nő, neki hátulról fúj a szél és mégis nekem jobban az arcomba lóg a hajam, mint neki🤷🏻♀️
amíg nem tűzöd el addig mindig a szemedbe fog lógni
vagy a füled mögé, vagy elcsatolod, vagy a két szélső tincsből csinálsz egy fonatot. de a képek amiket linketél ott is a zsemébe lóg. ha meg találsz olyan képet ahol nem lóg a szemébe az pont a fénykép készítésének 5 másodpercére állt úgy, utána nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!