Mit alkalmazzak, hogy ne legyek "öregebb" ?
Figyelt kérdés
Fogyókúrába fogtam, de sajnos ismerőseim körében többeket láttam, hogy bizony, ahogy fogyott egyre öregebbnek tűnt az arca. 50-es éveimben járok, túl nagy csodára nem számíthatok, de hátha van valami ránctalanító, ami esetleg beválhatna ebben a korban.2022. jan. 26. 12:15
1/9 anonim válasza:
Kollagén szedés, hialuronsav, retinol szérum, fényvedo mindennap
3/9 anonim válasza:
Igyál sok vizet, étkezz egészségesen és vitamindúsan.
Csinálj hideg-meleg vizes váltott arcmosást, plusz gőzölj.
4/9 anonim válasza:
Sokat kell napozni, elhagyni a cukrokat, édességeket. Naponta kell fogyasztani omega 3-ban gazdag ételeket, vagy bevenni kapszulában.Télen pedig D-vitamint kell szedni 4000Ne és mellé szerves magnéziumot, amely segíti a felszívódást: 200mg és max 5000Ne A-vitamint.
5/9 anonim válasza:
"Sokat kell napozni"😂
Ha fogalmad nincs hogy működnek a dolgok legalább ne írj butaságot. Pont a napfény, szoli öregíti a bőrt.
7/9 anonim válasza:
Naponta kell fogyasztani homoktövis velőt. 1 dl.-t egy nap.
8/9 anonim válasza:
Van, akinek tényleg az okoz élvezetet, hogy minden választ leszavaz? 🥴😮
Mindenki írt hasznosat, nem értem a logikát. 🤔
9/9 anonim válasza:
50-es fényvédő mehet minden nap, egész évben, emellett egy anti aging bőrápolási rutin, ami tartalmaz retinolt, c-vitamin szérumot, hialuront, ennek szerintem érdemes utána olvasni és nem csak megvenni egy "anti-aging hidratáló krémet" mert azok nem működnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!