Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Epilátor? Help! (Kérdés...

Epilátor? Help! (Kérdés rövid. Blabla)

Figyelt kérdés
Szóval. Eddig borotvát használtam hónaljra és lábra. És most áttérnék az epilátorra.Fáj?? Milyen volt amikor először epiláltad a lábadat??(Főleg azok válaszát várom, akik eddig borotvát használtak, és utána tértek át az epilátorra.
2010. szept. 9. 18:48
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
énis így voltam. de csak hónaljon bírtam. első 1-2 alkalommal még vérzett is kicsit. de aztán egyre fájdalommentesebb lett. viszont lábon az istenért se bírom ki
2010. szept. 9. 19:33
 2/4 anonim ***** válasza:

Én is átálltam hónaljon epilátorra, de lábon nem bírom. Ha mégis megcsinálom, akkor nagyon kipirosodik és fáj. Szóval ott nekem maradt a borotva. De hónaljban már nem vészes. És sokáig selymes marad. :)

20L

2010. szept. 10. 08:05
 3/4 anonim ***** válasza:
hát eléggé fájni fog először. én a hónaljamat bírom csak vele, de nagyon jó, hogy pl nyáron bármikor átmehetek rajta, ha csak 1mm-es is a szőröm. lábnál inkább a gyantát próbáld ki, előbb kozmetikusnál lesd el a trükköket, utána próbáld meg otthon magad. Ritkábban kell szőrözni, és ha kezd nőni, akkor is lágyabb szőr nő vissza, és nem leszel szúrósan borostás.
2010. szept. 10. 08:46
 4/4 anonim válasza:
Én is sokáig csak borotvát használtam,utána erőt vettem magamon és leepiláltam a lábam,hónaljam és a bikini vonalnál! Az első nagyon fájt,kipirosodott és olyan is maradt 2 napig,de a következő már nem volt annyira vészes,csak ugye a kipirosodással kellett valamit kezdeni:vettem a Dm-ben a Balea szörtelenítés után használható nyugtató krémet,és bevált! Sokkal ritkábban kell epilátort használnom,amióta csak ezzel szőrtelenítek! Megéri a kezdeti fájdalmat!
2010. szept. 10. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!