Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szőke a hajam de nagyon...

Szőke a hajam de nagyon eltört ezért most az alját feketére festetem, Fekete hajjrol szeretnék véleményket?

Figyelt kérdés
2008. dec. 15. 15:42
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
ha eltört a vége, arra nem az a megoldás, hogy befested feketére, hanem hogy levágatsz belőle pár centit. Amúgy sokkal jobban roncsolja a hajat a fekete, mint bármi más!
2008. dec. 15. 16:23
 2/7 A kérdező kommentje:
oks köszi
2008. dec. 15. 16:32
 3/7 anonim válasza:

Jobban jártál volna ha fodrászhoz mész és levágatsz a végéből!

Egyébént nekem fekete hajam van és meg vagyok vel elégedve, voltam már szőkésbarna, vörös minden árnyalata!

De ez vállt be, szinte minden festék árt a hajnak, de lehet kapni olyan hajfestékeket (kicsit drága) amit gyógynövényekből készitettek! A helyedben lenöveszteném vagy, elöször barnitattnám...

2008. dec. 15. 20:27
 4/7 anonim ***** válasza:

A feketét felejtsd el! Én most akarok megszabadulni tőle, és ahhoz, hogy más szín legyen, le kell szívatni, de azután ronda színű lesz, tehát rögtön rá kell festeni. Szóval a feketétől nagyon nehéz megszabadulni, inkább valami más sötét színt válassz!

És tényleg érdemes fodrásszal beszélni!

2008. dec. 15. 21:11
 5/7 anonim ***** válasza:

Szijjas=)

Először is . A szőke hajfesték a legegészségesebb!(Persze ha mindőséget veszeel)

Aztán a fekete haj először szép aztán 7-8mosás után sokkal szárazabb . le kell vágatnod sajnos a végéből mert gondolom észervetted hogy leszek ien kócok a hajadba az azért van mert egymásba kapaszkodnak a szálak . és telyesen fel fog törtni . mindél elöbb annál jobb =)Nagyon 'fájdalmas' tudom levágatni a régen növesztett hajat de hidd el 1-2 hónap és még hosszab lesz

Sok sikert

-egy leendő fodrász-

2008. dec. 15. 21:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát látom kaptál már mindenféle választ.Nekem volt már szőke,vörös,és már vagy 10 éve fekete.Én imádom.Elegáns,szép,fényes,és bár a fekete tartalmazza a legtöbb méreganyagot,mégsem roncsolja a hajat úgy,mint a szőke,mivel a feketéhez csak 6 % hidrogén-peroxid szükséges.Hosszú a hajam,és kb 3 havonta vágatok a végéből,nekem is a szőke tette annak idején tönkre.A töredezett hajvégedet nem érdemes semmivel festeni,úgyis mindent ledob,egyedüli megoldás az olló.Annyit vágass belőle, amennyit csak kell!Nincs annál rondább,mikor valakinek hiábba van derékig érő haja,a vége 10 cm hosszan el van törve.Nyugi,az ép végű haj hihetetlen gyorsan nő majd!
2008. dec. 16. 13:01
 7/7 A kérdező kommentje:
denekem szökére van feste emellet mindenap vasalom és borzaztoan letört a hajam:(:(:(
2008. dec. 16. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!