Szőke a hajam de nagyon eltört ezért most az alját feketére festetem, Fekete hajjrol szeretnék véleményket?
Jobban jártál volna ha fodrászhoz mész és levágatsz a végéből!
Egyébént nekem fekete hajam van és meg vagyok vel elégedve, voltam már szőkésbarna, vörös minden árnyalata!
De ez vállt be, szinte minden festék árt a hajnak, de lehet kapni olyan hajfestékeket (kicsit drága) amit gyógynövényekből készitettek! A helyedben lenöveszteném vagy, elöször barnitattnám...
A feketét felejtsd el! Én most akarok megszabadulni tőle, és ahhoz, hogy más szín legyen, le kell szívatni, de azután ronda színű lesz, tehát rögtön rá kell festeni. Szóval a feketétől nagyon nehéz megszabadulni, inkább valami más sötét színt válassz!
És tényleg érdemes fodrásszal beszélni!
Szijjas=)
Először is . A szőke hajfesték a legegészségesebb!(Persze ha mindőséget veszeel)
Aztán a fekete haj először szép aztán 7-8mosás után sokkal szárazabb . le kell vágatnod sajnos a végéből mert gondolom észervetted hogy leszek ien kócok a hajadba az azért van mert egymásba kapaszkodnak a szálak . és telyesen fel fog törtni . mindél elöbb annál jobb =)Nagyon 'fájdalmas' tudom levágatni a régen növesztett hajat de hidd el 1-2 hónap és még hosszab lesz
Sok sikert
-egy leendő fodrász-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!