Melyik a legjobb arcfeszesítő/feltöltő kezelés?
Barátod/élettársad pofonjai.
.
Milyen konkrét választ vársz, ha számunkra nem ismert bőrtipusod?
Így csak egy válasz lehetséges: az a legjobb kezelés, ami használ, de nem árt.
Fényvédőt használsz?
Vannak káros szokásaid: cigizés, szolárium?
1-es de flegma vagy 😅 rád is rád férne 1-2, hogy tanulj egy kis jómodort te megkeseredett népművészeti cserépedény.
2-es:
Használok fényvédőt, nagyon ritkán cigizek és szintén ritkán szoláriumozok.
Normál bőrtípusom van, nincsenek bőrproblémáim azon kívül, hogy nem tudom mi lenne a legjobb egy kis feszesítésre.
Tűs mezoterápia kezelés? Ez ösztönzi a testet a saját kollagén termelésre. Én is kiszeretném próbálni 1-2 éven belül.
Ha nem használtál eddig, akkor próbálj ki valamilyen retinolos terméket, vagy aha savas hámlasztót (ezek mellé tényleg nagyon fontos a mindennapi fényvédelem).
A néha cigit, meg néha szolit hagyd el teljesen. Hidd el, tényleg haszontalan dolgok és nagyon rosszat tesznek a bőr kinézetével, meg a saját kollagént is elég rendesen rombolják.
Én 29 vagyok. Szép bőröm van, de az egyik szemhéjam kezd rejtett szemhéj lenni. Szerintem egy 5 éven belül kellene majd szemhéj plasztika, de még kicsit korainak érzem a dolgot.
Nem volt szándékom flegmáskodni (#1), ám tényleg tudni kéne bőrtipusodat, mielőtt bárki bármit is ajánlana.
Véleményem szerint leginkább célravezető, ha konzultálsz egy bőrgyógyásszal.
.
Bőrtipusod szakszerű ismeretének hiányában még az "azt kensz rá, amit akarsz" ajánlat is jobb, mint valami konkrét krém ajánlása. Jóindulattal is lehet kárt okozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!