Zsidó származásúként mit használjak a szákállámra, ha borzasztó száraz?
Figyelt kérdés
Sajnos nagyon száraz és bármit használok, ami másnak segít, nekem marad száraz, szúrós.
Főleg az askenázi származásom miatt lehet.
Van köztetek olyan, aki hasonló cipőben jár és tudja mi segíthet?
2022. jan. 19. 20:43
1/14 anonim válasza:
A szakallad állapotához semmi köze a szarmazasodnak. A legtöbb európainak egyébként is van némi askenazi zsidó származása.
Amit tehetsz:balzsam, olajok.
2/14 anonim válasza:
Nem szabad mosni semmilyen samponnal, szappannal, mert abban vannak olyan vegyületek, amelyek kiszárítják.
3/14 anonim válasza:
Szakállápoló olajat próbáltál már?
4/14 anonim válasza:
Most ennek mi köze ahhoz hogy zsidó vagy? :D Van valami törvényetek erre is ami miatt nem szabad használni valamit? :DD
5/14 A kérdező kommentje:
Használtam szakállsampont, szakállolajat, arcápolót, hidratáló krémeket, de semmi nem használ.
2022. jan. 19. 22:43
6/14 anonim válasza:
Nem megmondtam neked, hogy semmit nem szabad használni, mert pont ezek okozzák a bajt.
7/14 A kérdező kommentje:
6: Magától mégis, hogy nem lesz száraz?
2022. jan. 19. 22:47
8/14 anonim válasza:
A vegyi anyagok szárítják ki, a samponok, szappanok, krémek. Desztillált vízzel kell megmosni, utána max egy kis ecetes vízzel átmostni és újra leöblíteni.
10/14 A kérdező kommentje:
Kérem mellőzni az antiszemita kommenteket!
2022. jan. 20. 10:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!